Έβαλε ξανά τα ερυθρόλευκα ο Πρίντεζης! (vid)

Γιώργος Πρίντεζης

i

©Intime

Έβαλε ξανά τα ερυθρόλευκα ο Πρίντεζης! (vid)

Sportal newsroom 00:39 - 07.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:44 - 07.09.2024

Ολυμπιακός και Μακάμπι έδωσαν φιλικό αγώνα στην βραδιά που διοργανώθηκε υπέρ του Γιώργου Πρίντεζη. Ο πρώην ερυθρόλευκος αστέρας ωστόσο δεν άντεξε και μπήκε και αυτός για να αγωνιστεί...

Ο Ολυμπιακός διοργάνωσε μια φοβερή βραδιά προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος είδε τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά με το νούμερο 15 και το όνομά του, να κοσμεί πλέον την οροφή του ΣΕΦ.

«Λύγισε» ο Πρίντεζης τη στιγμή που έβλεπε τη φανέλα του να ανεβαίνει στην οροφή του ΣΕΦ
EUROLEAGUE

22:38 - 06.09.2024

«Λύγισε» ο Πρίντεζης τη στιγμή που έβλεπε τη φανέλα του να ανεβαίνει στην οροφή του ΣΕΦ

Σε μια εκδήλωση γεμάτη συναίσθημα και συγκίνηση, ο Γιώργος Πρίντεζης πέρασε στο πάνθεον της ιστορίας του Ολυμπιακού, καθώς η φανέλα με τον αριθμό 15 αποσύρθηκε προς τιμήν του.

Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας θυμήθηκε σπουδαίες στιγμές της καριέρας του και όχι μόνο, αφού η βραδιά πλημμύρισε από συγκίνηση και συναισθήματα.

Μετά το τέλος του τελετουργικού ο Ολυμπιακός και η Μακάμπι αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια προκειμένου να αγωνιστούν στο φιλικό.

Ο χαμός έγινε οταν ο Πρίντεζης έκανε την εμφάνισή του στο γήπεδο για μια τελευταία φορά, με τη φανέλα της πρώην του ομάδας και αγωνίστηκε για λίγα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Αυτή αλώστε ήταν και η επιθυμία της κόρης του, που όσο ήταν παίκτης ήταν μικρή σε ηλικία και δεν τον θυμάται να αγωνίζεται.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!