«Λύγισε» ο Πρίντεζης τη στιγμή που έβλεπε τη φανέλα του να ανεβαίνει στην οροφή του ΣΕΦ

«Λύγισε» ο Πρίντεζης τη στιγμή που έβλεπε τη φανέλα του να ανεβαίνει στην οροφή του ΣΕΦ

Χρήστος Τσάλτας 22:38 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:53 - 06.09.2024

Σε μια εκδήλωση γεμάτη συναίσθημα και συγκίνηση, ο Γιώργος Πρίντεζης πέρασε στο πάνθεον της ιστορίας του Ολυμπιακού, καθώς η φανέλα με τον αριθμό 15 αποσύρθηκε προς τιμήν του.

Η μεγάλη βραδιά στο ΣΕΦ είχε έναν και μοναδικό πρωταγωνιστή, τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού, ο σπουδαίος «Πρι» είδε την φανέλα με τον αριθμό 15 να περνάει στην οροφή του ΣΕΦ και να κάνει.. . παρέα δίπλα στο νούμερο 7 του Βασίλη Σπανούλη.

Η εκδήλωση ήταν γεμάτη συγκίνηση, όμορφες στιγμές, αναμνήσεις σε ερυθρόλευκο φόντο και φυσικά απόλυτη αποθέωση για έναν από τους πιο σπουδαίους παίκτες που φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα. Για το λόγο αυτό όλα ήταν στην εντέλεια.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε στήσει ένα μοναδικό πάρτι με τους Βασίλη Σπανούλη, Μίλαν Τόμιτς, Γιάννη Σφαιρόπουλο, αλλά και τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στέκονται στο πλευρό του Γιώργου Πρίντεζη, δίπλα στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόουλο και να μοιράζονται ιστορίες και συναισθήματα για τον Γιώργο Πρίντεζη.

Η συγκίνηση του «Πρι» ήταν έκδηλη, με το σύνθημα «Γιώργο Ψυχάρα Ουμπιακάρα» να δονεί το ΣΕΦ και να κάνει ακόμα πιο όμορφη και ξεχωριστή την εκδήλωση.

Λίγο μετά τις 22.30 ήρθε η μεγάλη στιγμή. Συνοδευόμενος από την μητέρα του, την σύζυγό του, αλλά και τις δύο κόρες του, ο Γιώργος Πρίντεζης είδε βουρκωμένος και άκρως συγκινημένος την φανέλα με τον αριθμό 15 να κοσμεί την οροφή του ΣΕΦ. Το κοινό αποθέωσε την στιγμή, ενώ ο ίδιος δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή του για όσα βίωνε στο Φάληρο το βράδυ της Παρασκευής.

Μάλιστα με το πέρας της εκδήλωσης ο Γιώργος Πρίντεζης απευθυνόμενος στον Γιώργο Μπαρτζώκα τον ρώτησε «μπορώ να παίξω για κανένα τρίλεπτο;», με το κοινό να αποθεώνει την εμβληματική μορφή του Ολυμπιακού.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!