Πρίντεζης: «Είναι μια στιγμή που θα τη διαχειριστώ με δυσκολία» - Τα κλικ από το λαμπερό γκαλά της ΚΑΕ Ολυμπιακός (vids)

Πρίντεζης: «Είναι μια στιγμή που θα τη διαχειριστώ με δυσκολία» - Τα κλικ από το λαμπερό γκαλά της ΚΑΕ Ολυμπιακός (vids)

Νίκος Καλαμπάκας 23:09 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:46 - 05.09.2024

Ο Ολυμπιακός τιμά τον Γιώργο Πρίντεζη και την Πέμπτη 5/9 η ερυθρόλευκη οικογένεια παρευρέθηκε σύσσωμη στον Αστέρα Βουλιαγμένης και το Gala που διοργανώθηκε για τον πρώην διεθνή φόργουορντ.

Ο Ολυμπιακός τιμά την ιστορία του και μετά τη γιορτή που είχε διοργανωθεί για τον Bασίλη Σπανούλη, ήρθε και η ώρα του Γιώργου Πρίντεζη να δει τη φανέλα του στην οροφή του ΣΕΦ.

Ο Φουρνιέ που διψάει για... ΣΕΦ και ο Ολυμπιακός που βρήκε την ηρεμία του!
EUROLEAGUE

19:42 - 05.09.2024

Ο Φουρνιέ που διψάει για... ΣΕΦ και ο Ολυμπιακός που βρήκε την ηρεμία του!

Ο Εβάν Φουρνιέ ήρθε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, παρουσιάστηκε και έδωσε το στίγμα για το τι πρέπει να περιμένει η νέα του ομάδα και οι φίλοι τους από εκείνον. Το Sportal περιγράφει τα όσα ζει τις πρώτες του ώρες ο Γάλλος στη χώρα μας και το πρέπει να περιμένει από τους Πειραιώτες και το αντίστροφο!

Η ερυθρόλευκη οικογένεια έχει γιορτή, αφού ο πρώην πάουερ φόργουορντ της ετοιμάζεται να περάσει στο πάνθεον του συλλόγου και ο Ολυμπιακός σύσσωμος βρίσκεται στον Αστέρα Βουλιαγμένης για το Gala του Γιώργου.

Οι πρόεδροι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του και όλο το σταφ του οργανισμού δίνουν τη δική τους αγάπη στον Πρίντεζη, ως ένδειξη αναγνώρισης για τις αναμνήσεις που έχτισε με τον σύλλογο.

Ο άνθρωπος που από το δικό του χέρι μπήκε το καλάθι της νίκης στον επικό τελικό της Euroleague του 20212 είναι φανερά συγκινημένος με τα όσα ζει και φυσικά δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία από το πρόσωπό του.

Φυσικά από μια τέτοια εκδήλωση, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα υπόλοιπα τμήματα της ομάδας. Η ΠΑΕ εκπροσωπήθηκε μεταξύ άλλων από τον κ. Κώστα Καραπαππά, ενώ ο Ερασιτέχνης από τον πρόεδρό του, κ. Μιχάλη Κουντούρη.

Ο ίδιος ο Πρίντεζης στις δηλώσεις του τόνισε ότι διαχειρίζεται με δυσκολία τις στιγμές:

«Όταν πρωτοξεκίνησα σίγουρα δεν το περίμενα. Το μόνο που ένιωθα ήταν χαρά και τιμή που έκανα προπόνηση με την ομάδα που αγαπούσα από παιδί. Όσο πέρναγαν τα χρόνια, όσο μεγαλώνεις και γαλουχείσαι μέσα σ' έναν σύλλογο υπάρχει στην άκρη του μυαλού σου όμως είναι σαν μακρινό όνειρο. Αγωνιστικά το τελευταίο ματς ήταν και το τέλος. Μια χρονιά και ένας κύκλος που έκλεισε όμορφα. Ασχέτως το πώς θα τελείωνε. Αύριο είναι μια πάρα πολύ όμορφη κίνηση που κάνει η ομάδα και οι πρόεδροι τους οποίους και ευχαριστώ πάρα πολύ.»

Αγγελόπουλοι: «Τυχεροί που ζήσαμε την εποχή Σπανούλη και Πρίντεζη»

«Νομίζω αξίζει αυτή η τιμή με το παραπάνω και στον Γιώργο και στον Βασίλη. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε γι' αυτά τα παιδιά. Ο Πρίντεζης έχει δώσει τα πάντα στον Ολυμπιακό, και την ψυχή του. Είναι συγκινητικές στιγμές και αύριο θα γίνουν και πιο συγκινητικές. Είμαστε όλοι περήφανοι γι' αυτό που γίνεται και προσπαθούμε να βγάλουμε προς τα έξω αυτό που νιώθουμε», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην πρώτη του τοποθέτηση, ενώ στη συνέχεια ανέφερε:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

«Ήμασταν τυχεροί που ζήσαμε την εποχή του Σπανούλη και του Πρίντεζη. Προφανώς και εμείς συντελέσαμε για να γίνει όλο αυτό. Κάναμε τα πάντα για την ομάδα και για τα παιδιά. Οι στιγμές που μας έχουν χαρίσει είναι απίστευτες, μοναδικές, οι καλύτερες στις ζωές μας».

«Αυτές οι ποιητικές βραδιές, οι εκδηλώσεις, είναι αυτές που σε μεγαλώνουν σαν σύλλογο. Δεν είναι μόνο οι τίτλοι και οι νίκες. Οι παίκτες που ακόμη παίζουν αυτά βλέπουν και καταλαβαίνουν πως ο σύλλογος αντιμετωπίζει και σέβεται τους παίκτες-σημαίες του. Με τον αδερφό μου ζήσαμε τα καλύτερά μας χρόνια στον Ολυμπιακό, Ευρωλίγκες, πρωταθλήματα. Η διαφορά είναι ότι οι αθλητές σταματάνε κάποια στιγμή, εμείς ακόμα συνεχίζουμε και θέλουμε τίτλους», τόνισε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Δείτε φωτογραφίες από το Gala: