Επικός Παπανικολάου για Πρίντεζη και μπουζούκι: «Λίγοι ξέρουν ότι αυτή ήταν η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα σου»

Επικός Παπανικολάου για Πρίντεζη και μπουζούκι: «Λίγοι ξέρουν ότι αυτή ήταν η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα σου»

Sportal newsroom 11:08 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:11 - 08.09.2024

Με ένα χιουμοριστικό μήνυμα, που δείχνει και τη σχέση των δύο ανδρών, ο Κώστας Παπανικολάου αποθέωσε με έναν ξεχωριστό τρόπο τον Γιώργο Πρίντεζη.

Είναι δύο παίκτες που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Ο ένας έχει αποσυρθεί, ο άλλος πήρε τα σκήπτρα του αρχηγού και πλέον οδηγεί την ομάδα του Πειραιά εντός και εκτός παρκέ. Η σχέση τους όμως ποτέ δεν πέρασε φθορά μέσα στο χρόνο.

Ο Κώστας Παπανικολάου για ακόμα μια φορά έδειξε τον θαυμασμό και την αγάπη του στον Γιώργο Πρίντεζη. Στην τελετή απόσυρσης της φανέλας με τον αριθμό 15 ο «Παπ» ήταν εκεί για να αποθεώσει και να... πειράξει τον άλλοτε συμπαίκτη του, με τον οποίο έζησαν πολλά όλα αυτά τα χρόνια.

Το καλύτερο όμως το κρατούσε για το τέλος. Διότι με ένα ποστάρισμά του ο Παπανικολάου παρουσίασε την πιο μεγάλη στιγμή της καριέρας του «Πρι». Που δεν ήταν κάποιο καλάθι, αλλά ένα σόλο με μπουζούκι.

«Χάρισες απίστευτες στιγμές στην ομάδα αλλά λίγοι ξέρουν ότι αυτή ήταν η πιο σημαντική της καριέρας σου. Συγχαρητήρια αδερφέ μου», ανέφερε στο μήνυμά του ο νυν αρχηγός του Ολυμπιακού για τον «Πρι», ο οποίος είδε τη φανέλα με τον αριθμό 15 να υψώνεται στην οροφή του ΣΕΦ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!