Όταν ο Πρίντεζης «συστηνόταν» στην Euroleague

Όταν ο Πρίντεζης «συστηνόταν» στην Euroleague

Νίκος Καλαμπάκας 16:36 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:36 - 04.09.2024

Η μεγάλη βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη πλησιάζει και η ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει τα αφιερώματά της στον «θρύλο» της ερυθρόλευκης οικογένειας.

Την Παρασκευή 6/9 ο Γιώργος Πρίντεζης θα δει τη φανέλα του να κοσμεί τον «ουρανό» του ΣΕΦ, ως επιστέγασμα στη λαμπρή του καριέρα με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες τιμούν με αυτόν τον τρόπο τον άνθρωπο που τους χάρισε μοναδικές στιγμές την προηγούμενη δεκαετία, αποδεικνύοντας ότι ο οργανισμός λειτουργεί σαν οικογένεια.

Λίγα 24ωρα πριν τη μεγάλη αυτή γιορτή, ο Ολυμπιακός πόσταρε στην ιστοσελίδα του ένα θέμα με το ντεμπούτο του Γιώργου Πρίντεζη στην Ευρωλίγκα.

Στο θέμα που συνοδεύει το βίντεο, η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας της σεζόν 2002-03 απέναντι στην πολωνική Σλασκ Βρόστλαβ o Γιώργος Πρίντεζης αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο απέναντι στους Πολωνούς με 72-91, αλλά για τους «ερυθρόλευκους» αυτό το παιχνίδι θα μείνει στην ιστορία γιατί ήταν η πρεμιέρα του τεράστιου Πρίντεζη, σε μια διοργάνωση που έμελλε να ζήσει μοναδικές στιγμές.

2’’ πριν το τέλος του αγώνα, ο Ινάκι Ντε Μιγκέλ έκανε φάουλ -που ήταν το πέμπτο του- και ο Λευτέρης Σούμποτιτς ζήτησε από τον «Πρι» να περάσει στο γήπεδο, χωρίς, ωστόσο, να προλάβει να κάνει κάτι».