Δανεικός στο Μαρούσι ο Τανούλης

Γιώργος Τανούλης

Δανεικός στο Μαρούσι ο Τανούλης

Ο Γιώργος Τανούλης ετοιμάζεται για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, να ετοιμάζεται να παραχωρήσει τον παίκτη με την μορφή δανεισμού στο Μαρούσι.

Στο Μαρούσι θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν, όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Τανούλης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal, ο Ολυμπιακός, επειδή ακριβώς πιστεύει στον παίκτη και το ταλέντο του, θέλει να τον στείλει κάπου για να παίξει, με το Μαρούσι να είναι ιδανική επιλογή.

Ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων, ο οποίος έχει κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, έχει ανάγκη από Έλληνες όπως ο Γιώργος Τανούλης, που θα μπορέσει να στηριχθεί πάνω τους και να βρει λύσεις στην ερχόμενη Stoiximan Basket League.

Ο Γιώργος Τανούλης έχει υπογράψει με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2027, πράγμα που σημαίνει ότι μετά τον δανεισμό του, το 2025, θα έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο. Έτσι, μια χρονιά στο Μαρούσι με ενεργό ρόλο μέσα στην ομάδα, θα μπορέσει να τον ετοιμάσει ακόμη περισσότερο, ώστε στο μέλλον να διεκδικήσει σημαντικό ρόλο στη φροντ λάιν του Ολυμπιακού.

Τη σεζόν που μας πέρασε, ο Γιώργος Τανούλης αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια, έχοντας 2.4 πόντους σε 6 λεπτά ανά ματς. Κορυφαία του εμφάνιση ήταν αυτή στη νίκη επί του Κολοσσού στη Ρόδο, όπου ο διεθνής ψηλός είχε 8 πόντους με 2/3 τρίποντα και 1/1 δίποντο.

19:37 - 12.05.2024

Μια οικογένεια ο Ολυμπιακός: Το... μπουγέλο στον Τανούλη όταν έκανε δηλώσεις!

Απίθανες στιγμές μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού στη Ρόδο. Ο Τανούλης έκανε δηλώσεις και οι συμπαίκτες του του έκαναν επίθεση... αγάπης με μπουγέλο και φωνές!