Επιβεβαίωση Sportal: Στη Νεπτούνας ο Βόβορας

Επιβεβαίωση Sportal: Στη Νεπτούνας ο Βόβορας

Νίκος Καλαμπάκας 22:33 - 23.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:33 - 23.02.2024

Η Νεπτούνας ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Γιώργο Βοβόρα επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportal.

Ο Γιώργος Βόβορας είναι ο νέος προπονητής της Νεπτούνας. Η ομάδας της Λιθουανίας ανακοίνωσε τη συμφωνία των δύο πλευρών για 1,5 χρόνο. Το συμβόλαιο του Γιώργου Βόβορα έχει ισχύ μέχρι το τέλος της σεζόν 2024-2025, ωστόσο ο σύλλογος διατηρεί την επιλογή να τερματίσει τη συνεργασία των δύο πλευρών μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Νωρίτερα, είχατε διαβάσει μέσω του Sportal ότι ο Γιώργος Βόβορας ήταν σε διαπραγματεύσεις για τη Νεπτούνας. Ο Έλληνας προπονητής ήταν ελεύθερος στην αγορά.

«Είμαστε χαρούμενοι που καταλήξαμε σε συμφωνία με έναν έμπειρο προπονητή από την Ελλάδα. Πιστεύουμε ότι βρήκαμε τον πιο κατάλληλο άνθρωπο για να αναλάβει το τιμόνι του συλλόγου μας. Τα μάτια του Γιώργου είναι γεμάτα από πείσμα και αποφασιστικότητα, αυτό ακριβώς που ψάχναμε. Ανυπομονούμε για την άφιξή του στην ομάδα μας», δήλωσε μετά την υπογραφή της συμφωνίας ο Μαρτίνας Μαζέικα, αθλητικός διευθυντής της Νεπτούνας.

Ο Γιώργος Βόβορας κάθισε στον πάγκο του Παναθηναϊκού τα προηγούμενα χρόνια και έχει εμπειρία σε υψηλό επίπεδο. Η Νεπτούνας βρίσκεται στην όγδοη θέση του πρωταθλήματος Λιθουανίας με ρεκόρ έξι νίκες και δώδεκα ήττες.

Ο Γιώργος Βόβορας γίνεται ο δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα κάτσει σε πάγκο ομάδας της Λιθουανίας. Ο πρώτος είναι ο Γιώργος Δέδας, που έχει ρόλο ασίσταντ κόουτς στη Ρίτας Βίλνιους.