Σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Νεπτούνας ο Γιώργος Βόβορας

Γιώργος Βόβορας

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Νεπτούνας ο Γιώργος Βόβορας

Χρήστος Τσάλτας 14:02 - 23.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:09 - 23.02.2024

Ένας ακόμα Έλληνας προπονητής ετοιμάζεται να μετακομίσει στο εξωτερικό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal ο Γιώργος Βόβορας βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Νεπτούνας και το deal είναι προ των πυλών.

Οι Έλληνες προπονητές ανοίγουν τα φτερά τους στο εξωτερικό και χαράσσουν τη δική τους πορεία. Ο Φώτης Τακιανός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Αστάνα, στην οποία ετοιμάζεται να πιάσει άμεσα δουλειά, ωστόσο δεν θα είναι ο μοναδικός Έλληνας προπονητής που θα βρεθεί σε πάγκο ομάδας του εξωτερικού.

Ένας ακόμα εκπρόσωπος της ελληνικής σχολής προπονητών αναμένεται να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο Γιώργος Βόβορας, που μέχρι πρότινος ήταν ελεύθερος στην αγορά, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Νεπτούνας, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας από την Κλαϊπέντα, με σκοπό να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας ως το τέλος της σεζόν.

Ο Έλληνας προπονητής έχει καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού τα προηγούμενα χρόνια και έχει εμπειρία σε υψηλό επίπεδο. Τώρα ετοιμάζεται για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, καθώς θα βρεθεί στο πρωτάθλημα Λιθουανίας. Η Νεπτούνας βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 6-12 και θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα, με σκοπό να αποφύγει τις περιπέτειες.

Με την εξέλιξη αυτή ο Βόβορας αναμένεται να γίνει ο δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα βρεθεί στο πρωτάθλημα της χώρας, μετά τον Γιώργο Δέδα, ο οποίος έχει ρόλο πρώτου ασίσταντ προπονητή στη Ρίτας Βίλνιους την τελευταία τριετία.