Γιουλ: «Θα έπαιρνα ξανά το τελευταίο σουτ»

Ο Γιουλ σκοράρει μπροστά στον Φαλ και χαρίζει την Euroleague στη Ρεάλ Μαδρίτης

i

©Intime

Γιουλ: «Θα έπαιρνα ξανά το τελευταίο σουτ»

Νίκος Καλαμπάκας 13:40 - 21.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:46 - 29.05.2024

Ο Σέρχιο Γιουλ της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε για το Final Four του Βερολίνου και την αναμέτρηση στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι αν υπήρχε ευκαιρία, θα έκανε ξανά το τελευταίο σουτ του αγώνα, όπως πέρυσι που χάρισε στην ομάδα του το τρόπαιο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετράει αντίστροφα για τον ημιτελικό της στο Final Four της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Σέρχιο Γιουλ έκανε δηλώσεις για τον αγώνα.

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο εκ των αρχηγών της Ρεάλ:

Για το δέκατο Final Four:

«Έρχομαι με μεγάλο ενθουσιασμό και θέληση, γνωρίζουμε τη δυσκολία. Η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη, με το μυαλό της στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

23:39 - 21.05.2023

Τα highlights της μεγάλης νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Ολυμπιακό, μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου (vid)

H Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 79-78 τον Ολυμπιακό, χάρη στη μεγάλη της προσπάθεια, το απίστευτο σουτ του Σέρχιο Γιουλ και κατέκτησε για 11η φορά στην ιστορία της το πρωτάθλημα Ευρώπης.

Για το καθοριστικό καλάθι πέρυσι:

«Φυσικά έρχεται στο μυαλό. Το έχω δει πολλές φορές. Είναι ένα καλάθι που κάθε παιδί ονειρεύεται, να βάλει το νικητήριο σουτ σε έναν τελικό EuroLeague και έχει έρθει στο μυαλό μου πολλές φορές από τότε».

Για τον Ολυμπιακό:

«Είναι μία ομάδα που παίζει πολύ physical και πρέπει να ματσάρουμε τη σκληράδα».

Για το αν θα έπαιρνε και πάλι το τελευτίο σουτ:

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Ναι, αλλά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, την κατάσταση του αγώνα, αλλά δεν πρόκειται να κρυφτώ αν η ομάδα και ο προπονητής πιστεύουν ότι είμαι η καλύτερη επιλογή για να κρίνω το ματς».