Δεν παίζει... μόνος ο Παναθηναϊκός: «Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν στο στόχαστρο των Νικς και της Φενέρμπαχτσε»

Ομέρ Γιουρτσεβέν - Φωτ. IMAGO

i

© IMAGO

Δεν παίζει... μόνος ο Παναθηναϊκός: «Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν στο στόχαστρο των Νικς και της Φενέρμπαχτσε»

Sportal newsroom 23:43 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:50 - 14.08.2024

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν είναι περιζήτητος, καθώς, όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Τουρκία, πέραν του Παναθηναϊκού, τόσο οι Νικς, όσο και η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του.

Ο Παναθηναϊκός, όπως αποκάλυψε ο Εργκίν Αταμάν, θέλει να κάνει δικό του τον Ομέρ Γιουρτσεβέν, όμως δεν είναι ο μόνος!

Σύμφωνα με το ajansspor, οι Νιου Γιορκ Νικς και η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρονται για τον Ομέρ Γιούρτσεβεν, ο οποίος φαίνεται πως έχει αρκετούς... μνηστήρες.

Οι Νεοϋορκέζοι ψάχνουν έναν συμπληρωματικό ψηλό που θα βρίσκεται πίσω από τον Μίτσελ Ρόμπινσον, θα ανταγωνίζεται τον Τζέρικο Σιμς και θα είναι φθηνός (minimum συμβόλαιο) καθώς το μισθολόγιό τους είναι πολύ βαρύ.

Από την άλλη η Φενέρμπαχτσε θέλει να κάνει δικό της τον Ομέρ Γιουρτσεβέν, ώστε να ενισχύσει το τουρκικό στοιχείο της ομάδας, αλλά και να προσθέσει ποιότητα στο ρόστερ.

Ακόμα όλα είναι ανοιχτά, με τον Ομέρ Γιουρτσεβέν να μην έχει πάρει την οριστική του απόφαση, όμως το σίγουρο, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, είναι πως ο Παναθηναϊκός δεν παίζει... μόνος του για την περίπτωση του παίκτη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Θυμίζουμε πως ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, μιλώντας για την περίπτωση του Γιουρτσεβέν είχε πει ότι: «Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν αποχώρησε από το ΝΒΑ και βρίσκεται σε συζητήσεις με ευρωπαϊκές ομάδες. Του έγινε πρόταση και από εμάς. Ο Ομέρ είναι ένας πολύ καλός παίκτης και μου αρέσει. Νομίζω ότι θα τα πάει πολύ καλά στην Ευρώπη.

Έχουμε επίσης τον Ματίας Λέσορτ, τον πιο σημαντικό ψηλό στην Ευρώπη. Η απόκτηση ενός πολύ σημαντικού παίκτη όπως ο Ομέρ Γιούρτσεβεν και η πραγματοποίηση αυτής της μεταγραφής θα μας δώσει μεγάλη δύναμη στα χαρτιά. Ωστόσο, έχουμε ανησυχίες για το πώς αυτό θα αποτυπωθεί στο γήπεδο. Προφανώς το σκεφτόμαστε, οπότε είναι στο ραντάρ μας.

Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Αν μπορέσουμε να συμμετάσχουμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του χρόνου, θα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Εθνικής μας ομάδας. Γι' αυτό θέλω πολύ να παίξει στην Ευρώπη. Ο Φουρκάν Κορκμάζ ήρθε επιτέλους στην Ευρώπη. Είναι μια πολύ καλή επιλογή γι' αυτόν. Αυτό θα αντανακλά θετικά και στην Εθνική μας ομάδα. Ελπίζω ότι αυτό θα συμβεί και με τον Ομέρ Γιούρτσεβεν».

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και οι κούπες του Παναθηναϊκού στα Ανώγεια
ΜΠΑΣΚΕΤ

23:10 - 14.08.2024

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και οι κούπες του Παναθηναϊκού στα Ανώγεια

Στα Ανώγεια θα βρεθεί ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, με τον γκαρντ του Παναθηναϊκού και της Εθνικής να μην ετοιμάζεται να πάει μόνος του, καθώς θα έχει... παρέα τα τρόπαια που κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό!