Κοντά στον Φαλ η Μπαρτσελόνα!

Κοντά στον Φαλ η Μπαρτσελόνα!

Νίκος Καλαμπάκας 15:03 - 31.07.2024

Κοντά στην απόκτηση του Γιουσουφά Φαλ είναι η Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί φέτος να έχει δημιουργήσει μια πανίσχυρη frontline, όμως δεν σταματάει ποτέ να δυναμώνει.

Οι Καταλανοί βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον πρώην παίκτη της Βιλερμπάν, Γιουσουφά Φαλ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Καταλονία, η ομάδα του Πεναρόγια τα έχει βρει σε όλα με τον σέντερ που μέχρι πέρυσι έβγαζε το... ψωμί του στη Γαλλία και απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η Μπαρτσελόνα διαθέτει πανίσχυρη γραμμή ψηλών, αφού διαθέτει ήδη τους Τζαμπάρι Πάρκερ, Τζοέλ Πάρα, Ουίλι Ερνανγκόμεθ, Γιαν Βέσελι και Τζέιμς Νάτζι.

Με την προσθήκη του Φαλ οι Καταλανοί γίνονται πανίσχυροι κάτω από το καλάθι τους και θα αποτελούν πλέον φόβητρο για κάθε αντίπαλό τους!

Στην Καταλονία πλέον μιλούν για τελειωμένη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και πλέον ατό που απομένει είναι η επισημοποίηση της μεταγραφής του Φαλ στην Μπαρτσελόνα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!