Στους Γιούτα Τζαζ με μονοετές συμβόλαιο ο Μιλς!

Πάτι Μιλς

i

© fiba

Στους Γιούτα Τζαζ με μονοετές συμβόλαιο ο Μιλς!

Γιάννης Πάλλας 17:36 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:36 - 14.08.2024

Ο Πάτι Μιλς συμφώνησε υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο με τους Γιούτα Τζαζ

Στους Γιούτα Τζαζ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πάτι Μιλς συμπληρώνοντας 16 χρόνια στο ΝΒΑ! Ο Αυστραλός κορυφαίος σκόρερ συμφώνησε με τους «μορμόνους» για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας ύψους 3,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο 36χρονος Πάτι Μιλς θα προσφέρει με την εμπειρία του και την ευχέρεια του στο σκοράρισμα στην ομάδα των Τζαζ, προκειμένου να τους βοηθήσει να πετύχουν τους στόχους τους.

Την περσινή σεζόν, ο Μιλς αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια της κανονικής περιόδου με τις φανέλες των Χοκς και Χιτ, μετρώντας 4 πόντους και 1 ασίστ κατά μέσο όρο. Στην πλούσια καριέρα του στο ΝΒΑ, έχει αγωνιστεί σε 892 ματς με 8,9 πόντους, 2,2 ασίστ και 1,9 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Στους Γιούτα Τζαζ ο Πάτι Μιλς θα παίζει και στις δύο θέσεις των γκαρντ, με τους Κόλιν Σέξτον, Αϊζέια Κόλιερ ως πόιντ γκαρντ και τους Τζόρνταν Κλάρκσον, Κόντι Γουίλιαμς, Κεγιόντε Τζορτζ, Σβιάτοσλαβ Μίχαϊλιουκ, Τζόνι Γιούζανγκ ως σούτινγκ γκαρντ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!