Ενθουσιάστηκε ο Μπαρτζώκας που δεν του έγινε ερώτηση στην συνέντευξη Τύπου: «Εύγε!»

Ενθουσιάστηκε ο Μπαρτζώκας που δεν του έγινε ερώτηση στην συνέντευξη Τύπου: «Εύγε!»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:37 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:46 - 14.08.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με το γνωστό του χιούμορ, σχολίασε το γεγονός πως δεν του έγινε ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου, ενώ νωρίτερα είχε τοποθετηθεί για τη νίκη επί της Ζάλγκιρις και τις επιστροφές ΜακΚίσικ και Μιλουτίνοφ.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα απέναντι στη Ζάλγκιρις και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στην τοποθέτησή του στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, σχολίασε τη σημασία της νίκης, αλλά και τις επιστροφές των τραυματιών Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ!

Βέβαια το καλύτερο το κρατούσε για την συνέχεια! Οι εκπρόσωποι του Τύπου δεν είχαν κάποια ερώτηση για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, με τον ίδιο να... ενθουσιάζεται με αυτό και να φωνάζει «εύγε», κάνοντας έτσι το καλαμπούρι του μετά από μια πολύ όμορφη βραδιά για τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Ήταν η τρίτη σερί νίκη για μας. Αυτό που με έκανε όμως πραγματικά ικανοποιημένο είναι πως δύο τραυματίες επέστρεψαν κοντά μας και κατά κάποιο τρόπο τώρα μπορούμε να ανοίξουμε το rotation. Συνυπολογίζοντας βέβαια πως ο ΜακΚίσικ και ο Μιλουτίνοβ χρειάζονται λίγο χρόνο ώστε να έρθουν στα επίπεδα που απαιτεί η EuroLeague. Μέχρι τότε οι νίκες είναι πολύ σημαντικές, ειδικά απέναντι σε ομάδες, όπως η Ζάλγκιρις.

Είναι μια ομάδα που δεν τα παράτα ποτέ, παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό και με τους ψηλούς της απειλεί πολύ από μακριά. Εκτιμώ πραγματικά αυτή τη νίκη, ήταν πολύ σημαντική για μας».

🔴Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις 89-72: Sportal Euroleague Show - Κάνααν και Πίτερς εκτελεστές δίχως έλεος!