Ο Γκαλινάρι απέκλεισε την επιστροφή του στην Ιταλία και τη Euroleague περιμένοντας το ΝΒΑ!

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι

Ο Γκαλινάρι απέκλεισε την επιστροφή του στην Ιταλία και τη Euroleague περιμένοντας το ΝΒΑ!

Γιάννης Πάλλας 20:34 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:35 - 24.08.2024

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι δεν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ιταλία και την Euroleague, καθώς θεωρεί πως υπάρχει ακόμη χώρος για εκείνον στο ΝΒΑ

Αποφασισμένος να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και να μην επιστρέψει στην Ιταλία και την Ευρώπη είναι ο Ντανίλο Γκαλινάρι! Ο Ιταλός φόργουορντ που έχει 16 σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη μετά την περσινή σεζόν με τους Μιλγουόκι Μπακς ελπίζει σε κάτι καλύτερο.

Ο 36χρονος φόργουορντ είχε μέσο όρο 2.8 πόντους, με 17,6% στα τρίποντα σε 17 αγώνες και μόλις 9,1 λεπτά ανά παιχνίδι. Συνολικά, η περσινή σεζόν ήταν η πρώτη στην καριέρα του Ντανίλο Γκαλινάρι στο ΝΒΑ από το 2009 (εξαιρείται η σεζόν τους ως ρούκι στους Νιού Γιορκ Νικς το 2008-09) κατά την οποία ο μέσος όρος του σκοράρισμα του ήταν μονοψήφιος.

Η προοπτική επιστροφής του στην Ευρώπη αρχικά συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες, ωστόσο, με συνέντευξή του στην κορυφαία εφημερίδα «La Repubblica», ο πρώην παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο δήλωσε ότι θέλει να συνεχίσει να ψάχνει για μια ευκαιρία στο ΝΒΑ, αποκλείοντας το ενδεχόμενο μιας τελευταίας σεζόν στην EuroLeague.

«Επιστροφή στην Ιταλία; Όχι ακόμα», απάντησε. Και συνέχισε: «Υπάρχει ακόμα χρόνος στην αγορά, όλα μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή. Μαϊάμι; Δεν είναι ακόμα η ώρα μου, υπάρχουν άλλοι ελεύθεροι παίκτες και θα αποφασίσουμε αργότερα. Θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε, αρκεί να είναι ανταγωνιστική η ομάδα».

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι αυτή τη στιγμή προπονείται με την Τρεβίγκλιο, ομάδα της Serie B. Σύμφωνα με το «La Prealpina», εξάλλου, η επόμενη σεζόν θα είναι μάλλον η τελευταία ως παίκτης του Γκαλινάρι. Μετά την αποχώρηση, σκοπεύει να πραγματοποιήσει μια νέα καριέρα ως στέλεχος σε κάποια ομάδα του ΝΒΑ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!