Γκάλης: «Aπόλαυση να παίζω εναντίον του Πέτροβιτς» - Τι είπε ο Παναγιώτης Γιαννάκης

Νίκος Γκάλης

i

© PrtScr

Γκάλης: «Aπόλαυση να παίζω εναντίον του Πέτροβιτς» - Τι είπε ο Παναγιώτης Γιαννάκης

Γιάννης Πάλλας 23:27 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:27 - 05.09.2024

Στο περιθώριο του φιλικού αγώνα προς τιμήν του ανεπανάληπτου Ντράζεν Πέτροβιτς παραβρέθηκαν ο Νίκος Γκάλης και ο Παναγιώτης Γιαννάκης που αποθέωσαν τον «Μότσαρτ»

Πλήθος αστέρων του παρελθόντος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ τίμησαν το φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του Ντράζεν Πέτροβιτς στο Ζάγκρεμπ. Μεταξύ των σταρ που παραβρέθηκαν ήταν και οι «διόσκουροι» του ελληνικού μπάσκετ Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης.

Άλλωστε, είχαν αναμετρηθεί ουκ ολίγες φορές σε εθνικό επίπεδο με τον «Μότσαρτ» του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο Νίκος Γκάλης μίλησε για τον Ντράζεν Πέτροβιτς, εξηγώντας πως ήταν υπέροχο να παίζει απέναντι του.

«Ήταν φανταστικός παίκτης, ξεχωριστός παίκτης, με μεγάλο μπασκετικό IQ. Ήταν απόλαυση να παίζω εναντίον του. Ευχαριστώ που με καλέσατε» δήλωσε ο «γκάνγκστερ» του ελληνικού μπάσκετ.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Γιαννάκης, υποστήριξε: «Απίστευτες αναμνήσεις. Το 1987 ελέγξαμε λίγο την επίθεσή του αλλά ήταν η τελευταία φορά που το κάναμε, γιατί μετά δεν μπορούσαμε να τον μαρκάρουμε. Ήταν απίθανο να παίζεις μαζί του, ήταν τρομερός παίκτης. Είχε πάθος».

Πρίντεζης: «Είναι μια στιγμή που θα τη διαχειριστώ με δυσκολία» - Τα κλικ από το λαμπερό γκαλά της ΚΑΕ Ολυμπιακός (vids)
EUROLEAGUE

23:09 - 05.09.2024

Πρίντεζης: «Είναι μια στιγμή που θα τη διαχειριστώ με δυσκολία» - Τα κλικ από το λαμπερό γκαλά της ΚΑΕ Ολυμπιακός (vids)

Ο Ολυμπιακός τιμά τον Γιώργο Πρίντεζη και την Πέμπτη 5/9 η ερυθρόλευκη οικογένεια παρευρέθηκε σύσσωμη στον Αστέρα Βουλιαγμένης και το Gala που διοργανώθηκε για τον πρώην διεθνή φόργουορντ.

Και συμπλήρωσε: «Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς μας έφερε κοντά και γίναμε φίλοι. Ήμουν πάντα θαυμαστής του, θαυμαστής του πως άλλαξε το μπάσκετ στο ΝΒΑ. Που έδειξε πως στην Ευρώπη υπάρχουν παίκτες που μπορούν να ομορφύνουν και να κάνουν διάσημο το μπάσκετ. Ήταν αρτίστας, ένας παίκτης που έδωσε πολλά σε όλους μας. Ήταν απίστευτο».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!