Ο Γιαμπουσέλε άφησε τη Ρεάλ Μαδρίτης και επιστρέφει στο NBA για λογαριασμό των Σίξερς!

Γκέρσον Γιαμπουσέλε

i

© Photo by Thiago Mora/Euroleague Basketball via Getty Images

Ο Γιαμπουσέλε άφησε τη Ρεάλ Μαδρίτης και επιστρέφει στο NBA για λογαριασμό των Σίξερς!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:46 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:24 - 18.08.2024

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε αφήνει την Ευρώπη και τη Ρεάλ, με τον Γάλλο να ετοιμάζει βαλίτσες για Φιλαδέλφεια, καθώς συμφώνησε με τους Σίξερς!

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε ζήτησε μια δεύτερη ευκαιρια στο NBA και αυτή ήρθε, με τον Γάλλο να επιστρέφει στον μαγικό κόσμο, δίνοντας τα χέρια με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς!

Όπως αναφέρει ο έγκριτος ρεπόρτερ του ESPN, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε συμφώνησε με τους Σίξερς και θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο, το οποίο θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 2.1 εκατομμύρια δολάρια.

Σε λίγο περισσότερα...

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε φαίνεται πως έλυσε μόνος του στο ζήτημα του NBA-out, αφού οι ομάδες του ΝΒΑ μπορούν να καταβάλλουν 850.000 δολάρια και ο εκάστοτε παίκτης καλύπτει τη διαφορά. Αυτό σημαίνει ότι ο Γάλλος θα καταβάλλει 1.650.000 δολάρια από τα 2.500.000 που προέβλεπε το συμβόλαιό του με την Ρεάλ και θα μείνει ελεύθερος.

Θυμίζουμε πως ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε ολοκλήρωσε το τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων μπάσκετ 2024 με 14 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και μία ασίστ, με τον ίδιο, μετά το τέλος του, να ζητά… μια δεύτερη ευκαιρία στο NBA, κάτι που οι Σίξερς του έδωσαν, προσφέροντάς του συμβόλαιο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!