«Φωτιά» στη Ρεάλ με Γιαμπουσέλε: Το tweet της... αναστάτωσης και το μέλλον του

Γκέρσον Γιαμπουσέλε

i

© Photo by Thiago Mora/Euroleague Basketball via Getty Images

«Φωτιά» στη Ρεάλ με Γιαμπουσέλε: Το tweet της... αναστάτωσης και το μέλλον του

Sportal newsroom 20:37 - 11.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:37 - 11.08.2024

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε περιμένει την... δεύτερη ευκαιρία του και στην Ρεάλ κάθονται σε αναμένα κάρβουνα, καθώς ένα «τιτίβισμα» του Γάλλου αναστάτωσε όλη τη Μαδρίτη!

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε εντυπωσίασε με την απόδοσή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του και φαίνεται πως πλέον θέλει να επιστρέψει στο NBA, κάτι που έδειξε και μέσα από τα social media.

Ο φόργουορντ της Ρεάλ έγραψε μόλις επτά λέξεις στο «X» (πρώην Twitter), με τις οποίες εξέφρασε την επιθυμία του να πάρει ακόμη μια ευκαιρία στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

«Περιμένω για μια δεύτερη ευκαιρία. Είμαι έτοιμος» έγραψε ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε.

Προφανώς αυτό το tweet είναι ικανό να δημιουργήσει... ανησυχία στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να χάσει από το ρόστερ της έναν εκ των κορυφαίων πάουερ φόργουορντ ολόκληρης της Ευρωλίγκα!

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε είχε 22 πόντους (4/5 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 8/9 βολές), 5 ριμπάουντ και 1 ασίστ στον προημιτελικό με τον Καναδά, 17 πόντους (7/9 δίποντα, 3/3 βολές), 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ στον ημιτελικό με τη Γερμανία και 20 πόντους (5/10 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 7/10 βολές) στον τελικό με την Team USA, κάνοντας μάλιστα και…  poster τον ΛεΜπρόν Τζέιμς!

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!