Απαράδεκτη ενέργεια από πρώην σέντερ του Ερυθρού Αστέρα: Εν ψυχρώ χτύπημα στο κεφάλι του αντιπάλου του εν μέσω διακοπής του αγώνα (vid)

Απαράδεκτη ενέργεια από πρώην σέντερ του Ερυθρού Αστέρα: Εν ψυχρώ χτύπημα στο κεφάλι του αντιπάλου του εν μέσω διακοπής του αγώνα (vid)

Απόστολος Μαυράκης 19:56 - 13.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:16 - 13.09.2024

Σε αγώνα του NBL Blitz της Αυστραλίας, ο πάλαι πότε NBAer και παίκτης του Ερυθρού Αστέρα, Φρέντι Γκιλέσπι έριξε κουτουλιά σε αντίπαλό του και αποβλήθηκε από το παιχνίδι, ενώ αναμένεται επιπλέον... καμπάνα.

Έχοντας αγωνιστεί τόσο στο NBA με τις φανέλες των Τορόντο Ράπτορς και των Ορλάντο Μάτζικ, όσο και στην Euroleague για λογαριασμό της Μπάγερν Μονάχου και του Ερυθρού Αστέρα, ο Φρέντι Γκιλέσπι δοκιμάζει πλέον την τύχη του στην Ωκεανία και τους Νιου Ζίλαντ Μπρέικερς. Ο ίδιος ωστόσο είχε μια κακή στιγμή λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης των Μπρέικερς με τους Σίντνει Κινγκς, ρίχνοντας κουτουλιά στον αντίπαλό του, Σον Μπρους.

Πιο συγκεκριμένα, με το σκορ να βρίσκεται στο 84-76 υπέρ των Κινγκς και με 1.54' να απομένει για την λήξη της αναμέτρησης, οι Μπρέικερς που βρίσκονταν πίσω στο σκορ, είχαν την μπάλα αλλά προέβησαν σε μια κακή επίθεση και έχασαν την κατοχή. Ο Μπρους έσπευσε να συγχαρεί τον συμπαίκτη του για την πολύ καλή άμυνα και καθώς ο Γκιλέσπι επέστρεφε στο μισό της ομάδας του, κινούμενος απειλητικά και κατά μέτωπο στον Μπρους, του έριξε μια κουτουλιά και τον σώριασε στο έδαφος.

Αμέσως επικράτησε το αδιαχώρητο σε όλο το μήκος του γηπέδου, με τους παίκτες των δύο ομάδων να διαπληκτίζονται, παρόλα αυτά τα πράγματα δεν ξέφυγαν περεταίρω. Ο Μπρους ήταν αρκετά ψύχραιμος, καθώς με το που έπεσε στο έδαφος απλώς έπιασε το φρύδι του, για να διαπιστώσει λίγο μετά ότι μάτωσε. Ο Γκιλέσπι συνέχιζε να μιλάει μετά την κουτουλιά και εννοείται πως ο διαιτητής του αγώνα τον απέβαλλε.

Δεν έχει γίνει σαφές ακόμα το τι ακριβώς συνέβη, ωστόσο φαίνεται πως λίγο πριν την κουτουλιά, ο Μπρους λέει κάτι στον Γκιλέσπι. Λίγο το εις βάρος του σκορ, λίγο τα νεύρα του δεύτερου τον έφεραν στο σημείο να προβεί σε αυτήν την απαράδεκτη πράξη. Φυσικά, οι «μπελάδες» δεν φαίνεται να σταματούν εκεί για τον Γκιλέσπι, αφού αναμένεται να ανακοινωθεί και σχετική τιμωρία εις βάρος του από την λίγκα.