Ποιες είναι οι συνέπειες που μπορεί να έχει ο Γκίντι, αν αποδειχθεί ένοχος για τη σχέση του με την ανήλικη κοπέλα

Ποιες είναι οι συνέπειες που μπορεί να έχει ο Γκίντι, αν αποδειχθεί ένοχος για τη σχέση του με την ανήλικη κοπέλα

Δημήτρης Χούπης 17:10 - 24.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:46 - 14.08.2024

Χαμός έχει γίνει στις ΗΠΑ, μετά το σκάνδαλο που ξεκίνησε με τον Τζος Γκίντι, ο οποίος κατηγορείται ότι έχει σχέσεις με μία ανήλικη. Ποιες είναι όμως οι συνέπειες που μπορεί να έχει αν κριθεί ένοχος;

Χαμός έχει γίνει στις ΗΠΑ μετά το σκάνδαλο που έχει ξεκινήσει με τον Τζος Γκίντι, ο οποίος κατηγορείται ότι έχει σχέσεις με μία ανήλικη κοπέλα. Συγκεκριμένα ο παίκτης των Οκλαχόμα εμφανίστηκε σε μία ανάρτηση γυμνός μετά από μία σεξουαλική πράξη με την κοπέλα. 

Η κοπέλα μάλιστα είναι ανήλικη, αφού είναι μόλις 16 ετών κι αυτός 21. Ποιες είναι όμως οι συνέπειες που μπορεί να έχει αν αποδειχθεί ένοχος; Από νομικές επιπτώσεις μέχρι και πειθαρχικά μέτρα από το NBA. Η Λίγκα είναι αυστηρά κατά των σχέσεων των παικτών με κοπέλες που είναι κάτω των 18. Η υποτιθέμενη διαμάχη, οδήγησε στο κλείσιμο του λογαριασμό του Αυστραλού στο instagram, κάτι που μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στη φήμη του. 

Μάλιστα μετά από αυτό τον χαμό που δημιουργήθηκε, μία δευτεροετής κοπέλα με το όνομα Livv Cook ισχυρίστηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τον παίκτη των Οκλαχόμα. Η ανώνυμη φωτογραφία μάλιστα που ανέβηκε έχει αφαιρεθεί, ωστόσο στιγμιότυπα οθόνης έχουν κυκλοφορήσει σε ορισμένους ιστότοπους. Οι συγκεκριμένες φήμες μάλιστα μπορεί να προκαλέσουν επιπλέον προβλήματα στον Αυστραλό μπασκετμπολίστα.