O Πέιτον παραλίγο να κάνει... εμετό πάνω στο παρκέ (vid)

Γκάρι Πέιτον

i

© photo by Justin Ford / Getty Images / Ideal Images

O Πέιτον παραλίγο να κάνει... εμετό πάνω στο παρκέ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 07:12 - 09.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:29 - 14.08.2024

Την ώρα που οι Ουόριορς αμύνονταν, ο Γκάρι Πέιτον Τζούνιορ δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί. Ήθελε οποσδήποτε να πάει στο μπάνιο γιατί οι στομαχικές διαταραχές δημιούργησαν τάση για έμετο και μάλιστα με το που ο ΛεΜπρόν αστόχησε έφυγε τρέχοντας για τα αποδυτήρια.

Τις τελευταίες μέρες αισθάνθηκε μία αδιαθεσία. Κάτι σαν ίωση, αλλά όχι σε βαθμό που θα του στερούσε τη συμμετοχή στα παιχνίδια με τους Λέικερς. Ο Γκάρι Πέιτον Τζούνιορ, ενημέρωσε τον κόουτς Στιβ Κερ ότι μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν, παρά το γεγονός ότι κάτι στο... στομάχι του δεν πήγαινε καλά. 

Οι Ουόριορς χρειάζονται τη δυναμική άμυνά του κόντρα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και την παρέα του. Μάλιστα, ο Κερ όχι μόνο τον ενεργοποίησε στο παιχνίδι, αλλά τον είχε στο παρκέ από την πρώτη περίοδο στο Game 4 των ημιτελικών της Δύσης. Στα μέσα αυτής όμως, ο Πέιτον βρέθηκε κάτω από μία δύσκολη συνθήκη και δεν ήταν αγωνιστική.

O Κρις Πολ ετοιμάζεται για το Game 6 και οι Σανς τον έχουν ανάγκη
NBA

06:51 - 09.05.2023

O Κρις Πολ ετοιμάζεται για το Game 6 και οι Σανς τον έχουν ανάγκη

Δεν αγωνίστηκε στο τρίτο και το τέταρτο παιχνίδι της σειράς, είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το πέμπτο, αλλά ο Κρις Πολ κάνει ότι περνάει από χέρι του για να ξεπεράσει τον τραυματισμό στο πόδι του. Οι Σανς επέστρεψαν από το 0-2, ισοφάρισαν τη σειρά με τους Νάγκετς σε 2-2 και τώρα τον έχουν ανάγκη.

Με το σκορ στο 11-10 υπέρ της ομάδας του ετοιμαζόταν να παίξει άμυνα, αλλά ξαφνικά άρχισε να κάνει κάποιες παράξενες κινήσεις. Κάτι σαν νοήματα. Δεν μπορούσε καν να μιλήσει, καθώς αν άνοιγε το στόμα του τότε θα γινόταν... ζημιά. 

Το πρόβλημα με το στομάχι του είχε ήδη δημιουργήσει τάση για έμετο που έφθασε σε τέτοιο σημείο που ήταν απροχώρητο. Κατάφερε να κρατηθεί μερικά δευτερόλεπτα, αλλά όταν ο ΛεΜπρόν αστόχησε στην προσπάθειά του και η ομάδα του πήρε το ριμπάουντ δεν κατευθύνθηκε προς την επίθεση. Έφυγε στην αντίθεση κατεύθυνση, αυτή που οδηγούσε στα αποδυτήρια. 

Πήγε, έκανε ό,τι έκανε και επέστρεψε χωρίς να σπαταλήσει χρόνο πιο δυνατός, συγκεντρωμένος, κυρίως όμως πολύ πιο ανάλαφρος!