Η Σλοβενία αποσύρει τη φανέλα με το 3 που φορούσε ο Ντράγκιτς

Γκόραν Ντράγκιτς

i

@Photo by Julio Aguilar/Getty Images

Η Σλοβενία αποσύρει τη φανέλα με το 3 που φορούσε ο Ντράγκιτς

Νίκος Καλαμπάκας 14:44 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:44 - 23.08.2024

Τιμών... συνέχεια για τον Γκόραν Ντράγκιτς, αφού οι Σλοβένοι θα αποσύρουν τη φανέλα του!

Ο Γκόραν Ντράγκιτς ετοιμάζεται για το φιλικό που διοργανώνει, ως αποχαιρετισμό στο μπάσκετ, το άθλημα που τον έκανε γνωστό σε όλο τον κόσμο και η ομοσπονδία της Σλοβενίας ανακοίνωσε ότι θα αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο 3.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει πρόσκληση από τον Γκόραν Ντράγκιτς για το... πάρτι του Σλοβένου στη Λιουμπλιάνα - Ποιοι θα δώσουν το «παρών»
NBA

10:09 - 17.08.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει πρόσκληση από τον Γκόραν Ντράγκιτς για το... πάρτι του Σλοβένου στη Λιουμπλιάνα - Ποιοι θα δώσουν το «παρών»

Στις 24 Αυγούστου, στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας, ο Γκόραν Ντράγκιτς, ο οποίος το 2023 ανακοίνωσε το τέλος της αγωνιστικής του καριέρας θα διοργανώσει έναν αγώνα-γιορτή και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει προσκληθεί, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα παρευρεθεί. Ο Λούκα Ντόντσιτς, ο Νίκολα Γιόκιτς, αλλά και βετεράνοι σούπερ σταρς του παγκόσμιου μπάσκετ θα είναι εκεί!

Ο αριθμός που φορούσε ο Ντράγκιτς στο διάστημα που έπαιξε μπάσκετ, δεν θα είναι πλέον διαθέσιμος για τους διεθνείς Σλοβένους, έπειτα από την απόφαση της ομοσπονδίας.

Ήταν 23 Δεκεμβρίου όταν ο Ντράγκιτς ανακοίνωνε ότι θα σταματήσει το μπάσκετ. Υπήρξε ο πρώτος Σλοβένος που έγινε σταρ στις ΗΠΑ και το πρωτάθλημα του ΝΒΑ, ανοίγοντας τον δρόμο για τον Λούκα Ντόντσιτς.

Ο Ντράγκιτς θα δει πολλούς θρυλικούς παίκτες του ΝΒΑ, πρώην και νυν, να τον τιμούν με την παρουσία τους, ενώ εκεί ίσως και να παρευρεθεί και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που δεν έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του, έπειτα από το προσκλητήριο που έλαβε.

Όπως και να έχει, ο πρώην αρχηγός των Σλοβένων μετράει αντίστροφα για τον αγώνα που θα σημάνει το οριστικό του «αντίο» στο άθλημα που αγάπησε και τον ανέδειξε ως έναν από τους κορυφαίους της Ευρώπης.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!