Επικός Χέρμπερτ: «Κάποιος που λέγεται ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε εξαιρετικό παιχνίδι στο τέλος»

Επικός Χέρμπερτ: «Κάποιος που λέγεται ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε εξαιρετικό παιχνίδι στο τέλος»

Sportal newsroom 10:43 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:48 - 23.07.2024

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ έδωσε... ρέστα με το πέρας του αγώνα της Team USA κόντρα στη Γερμανία, αποθεώνοντας -με έναν ιδιαίτερο τρόπο- τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Σε ακόμα ένα παιχνίδι προετοιμασίας πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς «έλαμψε» και πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Ο βασιλιάς ήταν ασταμάτητος για ακόμα ένα παιχνίδι και με 20 πόντους και μεγάλα σουτ στο τέλος οδήγησε στο τελικό 92-88 την ομάδα του Στιβ Κερ.

Ο θαυμασμός και ο σεβασμός προς το πρόσωπο του ΛεΜπρόν είναι δεδομένος τόσο από τους συμπαίκτες, όσο και από τους αντιπάλους του. Στα 39 του χρόνια άλλωστε ο αστέρας των Λος Άντζελες Λέικερς είναι αυτός που «κουβαλάει» την Team USA στις πλάτες του, κάνοντας τη διαφορά με την παρουσία του.

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ αναγνώρισε την εμφάνισή του, με έναν ξεχωριστό τρόπο. Ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Γερμανίας χάρισε μια επική ατάκα για το impact του «King» στην τέταρτη περίοδο και αφού πρώτα τόνισε πως στην τρίτη περίοδο η ομάδα του έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ στο παιχνίδι.

«Στην πρώτη περίοδο είχαμε πολλές δυσκολίες, ανασυνταχθήκαμε στην δεύτερη περίοδο. Στην τρίτη περίοδο παίξαμε το καλύτερο μπάσκετ μας στο παιχνίδι, είχαμε καλό ρυθμό. Κάποιος που λέγεται Λεμπρόν Τζέιμς έκανε κάποιες πολύ καλές φάσεις στο τέλος», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του έμπειρου προπονητή της εθνικής Γερμανίας.