Ο λόγος που ο Γκόρντον Χέρμπερτ αποδέχτηκε την πρόταση της Μπάγερν Μονάχου

Ο λόγος που ο Γκόρντον Χέρμπερτ αποδέχτηκε την πρόταση της Μπάγερν Μονάχου

Νίκος Καλαμπάκας 18:18 - 22.08.2024

Η νέα σεζόν θα βρει τον Γκόρντον Χέρμπερτ στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου και ο ίδιος εξήγησε στην Bild τους λόγους που επέλεξε την ομάδα της Βαυαρίας.

Η θητεία του Γκόρντον Χέρμπερτ στην εθνική Γερμανίας ολοκληρώθηκε, όμως ο ίδιος δεν εγκαταλείπει τη χώρα την οποία οδήγησε στην κορυφή του κόσμου το καλοκαίρι του 2023.

Ο ίδιος ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν που θα τον βρει στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου και σε δηλώσεις που έκανε στην 'Bild", τόνισε ότι κριτήριο για την επιλογή του δεν ήταν τα χρήματα:

«Πολλοί πιστεύουν ότι ήρθα στην Μπάγερν για τα χρήματα, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια γιατί είχα πολύ πιο μεγάλες προτάσεις», είπε ο Χέρμπερτ για να συνεχίσει:

«Ήθελα να μείνω στη Γερμανία. Μου αρέσει να δουλεύω εδώ και αγαπώ τον γερμανικό λαό. Τον Ιούλιο, ο Μάρκο Πέσιτς και ο Χέρμπερτ Χάινερ με πήραν τηλέφωνο για να με πείσουν να πάω στην Μπάγερν. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Η Μπάγερν είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο και μου επιτρέπει να προπονώ μερικούς από τους παίκτες της εθνικής μου ομάδας. Και μια μέρα, μπορεί να μου δοθεί η ευκαιρία να δουλέψω ως βοηθός προπονητή μαζί με τον γιο μου, τον Ντάνιελ.

Ανυπομονώ επίσης να συνεργαστώ με τον Μάρκο και ελπίζω να μάθω από τον πατέρα του, Σβέτισλαβ. Είναι συχνά στο Μόναχο, οπότε μπορώ να τον κάνω μέντορά μου».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!