Έπαθε... Γερμανό τουρίστα ο Χέρμπερτ - Η απίθανη αμφίεσή του στη συνέντευξη Τύπου πριν το Παρτιζάν - Μπάγερν
i

Sportal / Alexandar Dimitrijevic

Έπαθε... Γερμανό τουρίστα ο Χέρμπερτ - Η απίθανη αμφίεσή του στη συνέντευξη Τύπου πριν το Παρτιζάν - Μπάγερν

Νίκος Καλαμπάκας 10:07 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:08 - 15.10.2024

Με παντόφλες και μάλλινες κάλτσες εμφανίστηκε ο Γκόρντο Χέρμπερτ στους Σέρβους δημοσιογράφους, μια μέρα πριν την αναμέτρηση της Παρτιζάν με την Μπάγερν.

Η Παρτιζάν φιλοξενεί απόψε (15/10) την Μπάγερν Μονάχου σε ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον, το οποίο διεξάγεται στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο προπονητής της Μπάγερν, Γκόρντον Χέρμπερτ, έκλεψε την παράσταση μια μέρα πριν και συγκεκριμένα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους Σέρβους δημοσιογράφους.

Ο ίδιος φαίνεται ότι έχει αφομοιώσει εντελώς τον γερμανικό τρόπο ζωής και μαζί και τις στυλιστικές διαθέσεις των πολιτών της χώρας, αφού πριν τους Βαυαρούς ήταν ο κόουτς της εθνικής ομάδας της Γερμανίας, οδηγώντας την μάλιστα στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2023.

Ο Χέρμπερτ έκλεψε την παράσταση στο Βελιγράδι όταν έκανε την εμφάνισή του στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου και αυτό επειδή η αμφίεσή του προκάλεσε πολλά σχόλια στους Σέρβους δημοσιογράφους.

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ εμφανίστηκε με μαύρη μπλούζα, ζακέτα, βερμούδα και παντόφλες με κάλτσες! Πηγαίνοντας το ένα βήμα παραπέρα, ο Καναδός προπονητής επέλεξε να φορέσει μάλλινες κάλτσες για να διατηρεί τα πόδια του ζεστά, ωστόσο η εικόνα του προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και ήδη έγινε το talk of the town στο Βελιγράδι!

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Δείτε την εμφάνιση του Χέρμπερτ: