Ο λόγος που ο Γκόρντον Χέρμπερτ «έσπασε» το συμβόλαιό του με τους Τσίμπα Τζετς

Γκόρντον Χέρμπερτ - Φωτ. IMAGO

i

©Imago

Ο λόγος που ο Γκόρντον Χέρμπερτ «έσπασε» το συμβόλαιό του με τους Τσίμπα Τζετς

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:13 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:17 - 10.07.2024

Μολονότι ο Γκόρντον Χέρμπερτ είχε συμφωνήσει με τους Τσίμπα Τζετς για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, εν τούτοις οι δύο πλευρές δεν θα συνεργαστούν τελικά, όπως έκανε γνωστό ο ιαπωνικός σύλλογος. Ο 65χρονος κόουτς οδεύει προς Μόναχο για να διαδεχθεί τον Πάμπλο Λάσο στον πάγκο της Μπάγερν.

Μία συνεργασία που λύθηκε πριν καν καλά ξεκινήσει και μία που βρίσκεται... στα σκαριά. Αμφότερες έχουν τον ίδιο πρωταγωνιστή. Ο λόγος για τον Γκόρντον Χέρμπερτ.

Ο Καναδός τεχνικός που στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο στις Φιλιππίνες το 2023, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα (2022) κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ είχε συμφωνήσει με τους Τσίμπα Τζετς για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας. H ιαπωνική ομάδα την Τετάρτη (10/7) μέσω ανακοίνωσης έκανε γνωστό πως ο Γκόρντον Χέρμπερτ τελικά δε θα κάτσει στον πάγκο της.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ο 65χρονος τεχνικός υπέγραψε τον Μάιο με τον σύλλογο, ωστόσο μερικές εβδομάδες αργότερα ζήτησε να «λυθεί» το συμβόλαιό του.

Ο λόγος είναι ότι ο 65χρονος κόουτς είναι έτοιμος να αναλάβει τα «ηνία» της Μπάγερν Μονάχου, όπως σας γράψαμε προ ημερών. Οι Βαυαροί έχουν βρει στο πρόσωπο του Χέρμπερτ για να διαδεχθεί στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Πάμπλο Λάσο και οι δύο πλευρές βρίσκονται μία ανάσα από τη συμφωνία.

Πόση διαφορά ύψους έχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη;

Πόση διαφορά ύψους έχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη;

Η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αποφάσισε στη χθεσινή της συνεδρίαση ότι Σημαιοφόροι για την Ελλάδα στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024, θα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Ποια είναι η διαφορά ύψους ανάμεσα στους δύο αθλητές;

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Υπενθυμίζουμε πως η θητεία του Γκόρντον Χέμπερτ στον πάγκο της εθνικής Γερμανίας θα ολοκληρωθεί μετά το φινάλε των Ολυμπιακών Αγώνων, όπως έχει γίνει γνωστό από τον περασμένο Μάιο.