Χέρμπερτ: «Μας δίνουν αυτοπεποίθηση οι νίκες σε κλειστά παιχνίδια»

Γκόρντον Χέρμπερτ

Χέρμπερτ: «Μας δίνουν αυτοπεποίθηση οι νίκες σε κλειστά παιχνίδια»

Sportal newsroom 00:27 - 26.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:27 - 26.10.2024

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ στάθηκε στις αλλαγές που έκανε η Μπάγερν Μονάχου στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό και υπογράμμισε πως νίκες σαν αυτή δίνουν αυτοπεποίθηση.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη κόντρα στην Μπάγερν, στο Μόναχο, καθώς γνώρισε δεύτερη διαδοχική ήττα, αυτή τη φορά με 84-80, στη SAP Arena του Μονάχου. Οι Βαυαροί έδειξαν για ακόμα ένα παιχνίδι πως είναι σε καλή κατάσταση, στέλνοντας μήνυμα για τη συνέχεια.

Μετά την επικράτηση της ομάδας του, ο Γκόρντον Χέρμπερτ είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος και το έδειξε με την στάση του. Ο έμπειρος προπονητής στάθηκε στις αλλαγές που έγιναν από την ομάδα του για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα, ενώ εξήγησε πως η ομάδα του δουλεύει για να παίρνει νίκες σε μεγάλα παιχνίδια.

O προπονητής των Βαυαρών είπε με το πέρας του αγώνα: «Είναι πολύ σημαντικό να νικάμε εντός έδρας ματς μπροστά στον κόσμο μας. Ερχόμαστε από μία απογοητευτική ήττα στο πρωτάθλημα. Στο ημίχρονο κοιτάξαμε τις αλλαγές στους παίκτες. Στο τέλος της 2ης περιόδου είχαμε 3-4 κακά λεπτά. Βρήκαμε καλό ρυθμό. Κάναμε μικροαλλαγές.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Προσπαθούμε να κερδίζουμε τα κλειστά παιχνίδια, μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Πρέπει να φτάσουμε σε ένα σημείο που θα περιμένουμε πως θα κερδίζουμε αυτά τα ματς. Δεν είμαστε εκεί ακόμα, είναι μία διεργασία».

Σλούκας τιμωρός στην Πόλη, αδιόρθωτος ο Ολυμπιακός και νέα ήττα στο Μόναχο