Γκος: «Ο κόσμος μας δίνει το κάτι παραπάνω, έχουμε την ευκαιρία φέτος να κερδίσουμε το τρόπαιο»

Γκος: «Ο κόσμος μας δίνει το κάτι παραπάνω, έχουμε την ευκαιρία φέτος να κερδίσουμε το τρόπαιο»

Sportal newsroom 22:38 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:09 - 29.05.2024

Δηλώσεις στην κάμερα του Sportal Euroleague Show έκανε ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον ημιτελικό του Final Four κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και το Sportal βρέθηκε στην Uber Arena και την τελευταία προπόνηση της ομάδας του Μπαρτζώκα.

Δηλώσεις στην κάμερα έκανε ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος. Ο Αμερικάνος γκαρντ τόνισε ότι είναι πανευτυχής που θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο με την ομάδα του Πειραιά, μίλησε για την παρουσία του κόσμου που «θα μας δώσει το κάτι παραπάνω», ενώ όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει το τρόπαιο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Νιώθω υπέροχα, είναι ευλογία να είμαι εδώ και να παίζω το άθλημα που αγαπώ με τον Ολυμπιακό. Έχουμε ότι χρειάζεται για να το πετύχουμε», είπε αρχικά στο Sportal Euroleague Live.

Για τον ημιτελικό με τη Ρεάλ και αν έχει μιλήσει με τους πρώην συμπαίκτες του, είπε:

«Είμαι έτοιμος για τη Ρεάλ, θεωρώ πως έχουμε μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε τη Euroleague φέτος.

Ανυπομονώ να δω τους πρώην συμπαίκτες μου όμως στα 40 λεπτά του αγώνα δεν υπάρχουν φιλίες. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με κάποιον συμπαίκτη μου για τον αγώνα, τα είπαμε λίγο στο ξενοδοχείο μόνο».

22:28 - 23.05.2024

Goss

Για τους φίλους της ομάδας του Πειραιά:

«Νομίζω ότι οι φίλαθλοί μας μας υποστηρίζουν φανατικά, τα τελευταία χρόνια είναι σε όλα final four και θέλουμε να το κερδίσουμε και για αυτούς. Νομίζω ότι θα μας δώσουν το κάτι παραπάνω».