Γκραντ: «Με εμπιστεύεται ο προπονητής και θα κάνω ό,τι ζητάει για να κερδίζουμε»

Λεσόρ, Γκριγκόνις, Γκραντ

i

@Intime

Γκραντ: «Με εμπιστεύεται ο προπονητής και θα κάνω ό,τι ζητάει για να κερδίζουμε»

Ηλίας Λαλιώτης 21:25 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:27 - 16.10.2023

Ο Τζέριαν Γκραντ υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός γνωρίζει τον τρόπο που παίζει η Φενέρμπαχτσε και θα κάνει το δικό του παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη για να φύγει με τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για την αναμέτρηση της Τρίτης (17/10, 20:15) με τη Φενέρμπαχτσε για την 3η αγωνιστική της EuroLeague

Ο Εργκίν Αταμάν προειδοποίησε τους παίκτες του για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν στην Ulker Sports Arena και τόνισε πως σημείο-κλειδί για το παιχνίδι θα είναι η αποφυγή λαθών.

Από την πλευρά του, ο Τζέριαν Γκραντ θεωρεί ότι η ομάδα του θα βγάλει τη βελτίωση για την οποία δουλεύουν όλοι. «Θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Γι’ αυτό δουλεύουμε και προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Ξέρω ότι αύριο θα επικρατεί μια “τρελή” ατμόσφαιρα αλλά εμείς θα είμαστε έτοιμοι. Έχουμε παρακολουθήσει τη Φενέρ, ξέρουμε πως παίζει αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ. 

Όσο για τη δική του παρουσία στον Παναθηναϊκό είπε: «Εγώ κάθε φορά θα κάνω το παιχνίδι μου. Ο προπονητής μου μου έχει δείξει ότι με εμπιστεύεται, οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται και εγώ θα κάνω πάντα ότι μου ζητάνε για να κερδίζει η ομάδα».