Δυσαρέσκεια Γκριμάου για τη διαιτησία με τον Ολυμπιακό

Ρότζερ Γκριμάου

Δυσαρέσκεια Γκριμάου για τη διαιτησία με τον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 18:12 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 14.08.2024

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Ρότζερ Γκριμάου παραπονέθηκε για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 20η αγωνιστική της Euroleague

Παράπονα για τη διαιτησία των Ματέι Μπολτάουζερ, Μιλιβόγιε Γιόβτσιτς και Γιακούμπ Ζαμοΐσκι έκανε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Ρότζερ Γκριμάου, μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Βαρκελώνη. 

Μάλιστα, όπως άφησε να εννοηθεί το πρόβλημα με τη διαιτησία είναι γενικό για την ομάδα τη φετινή σεζόν.

Όσον αφορά όμως τον αγώνα με την ελληνική ομάδα, τα παράπονα του ισπανού τεχνικού εστιάζονταν στην αποβολή του Γιαν Βέσελι, ο οποίος βγήκε από το παιχνίδι με 5 φάουλ ενώ απέμεναν 4'19" πριν το τέλος της αναμέτρησης, λόγω τεχνικής ποινής που δέχθηκε. Ο Ρότζερ Γκριμάου διαφώνησε έντονα με την απόφαση των διαιτητών και έκανε λόγο για θέμα σεβασμού προς τον οργανισμό της Μπαρτσελόνα.

Ιβάνοβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι μία απ’ τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη»
EUROLEAGUE

18:00 - 11.01.2024

Ιβάνοβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι μία απ’ τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (12/1, 21:30) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Euroleague και τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι μία απ’ τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

«Η τεχνική ποινή που οδήγησε στην αποβολή του Γιαν Βέσελι ήταν αρκετά σκανδαλώδης. Δεν ξέρω αν είναι θέμα σεβασμού προς την ολότητα του οργανισμού ή ο,τιδήποτε. Υπήρξαν κάποιες αμφισβητούμενες διαιτητικές αποφάσεις όλο αυτό το διάστημα, όμως πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να ξεπεράσουμε ό,τι μπορεί να έρθει» δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μονακό και όλη τη δράση της Πέμπτης