Ο Μιλουτίνοφ ξεχωρίζει της δωδεκάδας της Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA

Νίκολα Μιλουτίνοφ

i

© Intime

Ο Μιλουτίνοφ ξεχωρίζει της δωδεκάδας της Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA

Νίκος Καλαμπάκας 17:27 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 14.08.2024

Οι επιλογές του Πέτσιτς για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Παρά τις σημαντικές απουσίες ο Πέτσιτς έχει μια από τις πιο ισχυρές ομάδες του τουρνουά.

Τη δωδεκάδα της Σερβίας που θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο ή ακόμα και τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή ανακοίνωσε ο κόουτς της ομάδας, Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Ο Σέρβος κόουτς θα κατεβάσει την ομάδα του στα γήπεδα της Άπω Ανατολής με σημαντικές απουσίες, αφού οι Γιόκιτς, Μίτσιτς, Νέντοβιτς, Γκούντουριτς και Ποκουσέφκσι δεν θα βρεθούν στην αποστολή των Σέρβων που είναι μεν αποδυναμωμένοι, ωστόσο εξακολουθούν να είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες του τουρνουά.

Η δωδεκάδα της Σερβίας

Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς

Αλέκσα Αβράμοβιτς

Ντέγιαν Νταβίντοβατς

Ογκνιεν Ντόμπριτς

Μάρκο Γκούντουριτς

Νίκολα Γιόβιτς

Στέφαν Γιόβιτς

Βάνια Μαρίνκοβιτς

Νίκολα Μιλουτίνοφ

Φίλιπ Πέτρουσεφ

Ντούσαν Ρίστιτς

Μπόρισα Σίμανιτς

Η Σερβία έχει τεθεί επικεφαλής του 2ου ομίλου του τουρνουά. Στην πρώτη φάση θα αντιμτωπίσει το Πουέρτο Ρίκο, την Κίνα και το Νότιο Σουδάν, όντας το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η Εθνική φωτογραφήθηκε λίγο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο... παίζοντας πινγκ-πονγκ
FIBA WORLD CUP

15:42 - 22.08.2023

Η Εθνική φωτογραφήθηκε λίγο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο... παίζοντας πινγκ-πονγκ

Λίγο πριν την πρώτη τους προπόνηση στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον όμιλο της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο, οι διεθνείς άφησαν για λίγο την μπάλα του μπάσκετ και έπιασαν τη ρακέτα, προσπαθώντας να την χτυπήσουν πάνω στο τραπέζι του πινκ-πονκ

Αξίζει να σημειωθεί ότι από κάθε όμιλο περνάνε στη φάση των «16» δύο ομάδες, οι οποίες κουβαλούν τα αποτελέσματά τους και στην επόμενη φάση. Σε περίπτωση που η Σερβία περάσει, θα διασταυρωθεί με τους δύο πρώτους του πρώτου ομίλου, στον οποίο συμμετέχουν οι Φιλιππίνες, η Ιταλία, η Δομινικανή Δημοκρατία και η Ανγκόλα.

Tags: