Η ΑΕΚ απάντησε στον Προμηθέα: «Από 'κει που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι»

ΑΕΚ

Η ΑΕΚ απάντησε στον Προμηθέα: «Από 'κει που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι»

Χρήστος Τσάλτας 22:33 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:33 - 14.08.2024

Η ΚΑΕ ΑΕΚ πήρε θέση, μέσω ανακοίνωσης, τονίζοντας πως αξιολογεί όλα τα δεδομένα με αφορμή όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Προμηθέα, ενώ δεν αφήνει αναπάντητη την ανακοίνωση των Πατρινών κατά του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, με αφορμή τα σχόλιά του για τις αποφάσεις των διαιτητών.

Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα του Προμηθέα, κόντρα στην ΑΕΚ στο «Δ.Τόφαλος» της Πάτρας είναι γεμάτο, με τις αποφάσεις των διαιτητών, αλλά και το περιστατικό που έλαβε χώρα στο ημίχρονο του αγώνα στην Πάτρα να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ πήρε θέση, επισημαίνοντας πως αξιολογεί όλα τα γεγονότα χωρίς να πάρει αποφάσεις εν θερμώ για τις διαιτητικές αποφάσεις των Παπαπέτρου, Τσαρούχα, Κατραχούρα, στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής, ενώ δεν αφήνει ασχολίαστη την λεκτική επίθεση των ανθρώπων του Προμηθέα στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ.

Οι Πατρινοί με ανακοίνωσή τους σημείωσαν πως η μετάδοση του αγώνα ήταν μεροληπτική υπέρ της ΑΕΚ, με την Ένωση ναα απαντά πως οι Προμηθείς ερμήνευσαν ως μεροληπτικά τα σχόλια του δημοσιογράφου που «περιέγραψε με ευθύτητα τα διαιτητικά λάθη, που σε κάθε περίπτωση όλη η φίλαθλη Ελλάδα είδε…»

Παράλληλα υπογράμμισε πως περιμένει την αντίδραση του ΕΣΑΚΕ, της ΕΟΚ, της ΕΡΤ αλλά και των δημοσιογραφικών ενώσεων με αφορμή την ανακοίνωση του Προμηθέα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑEK ΒΕΤSSON BC ανακοινώνει, ότι επεξεργάζεται από χθες όλα τα δεδομένα με τη δέουσα σοβαρότητα και δεν είχε την πρόθεση να προβεί σε καμία «εν θερμώ» αντίδραση.

Η ΑΕΚ BΕΤSSON BC θα απαντά με προτάσεις προς όφελος του συνόλου του ελληνικού μπάσκετ και όλων των ΚΑΕ, όπως πράττει επί εννέα συναπτά έτη, και ως προς αυτή την κατεύθυνση θα κινείται εσαεί. Γι’ αυτό και επρόκειτο να προχωρήσει σε ανακοινώσεις για τις ενέργειές της το επόμενο διάστημα, όταν και θα είχε σχηματοποιήσει τις συντονισμένες δράσεις της.

Ωστόσο, η σημερινή ανακοίνωση… – «από ‘κεί που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι» – της ΚΑΕ Προμηθέας, μας αναγκάζει να αναθεωρήσουμε.

Η ΚΑΕ Προμηθέας «καταγγέλλει» τον δημοσιογράφο-σχολιαστή της Δημόσιας Τηλεόρασης (η οποία χρηματοδοτείται από τους Έλληνες φορολογούμενους/φιλάθλους και η οποία είναι αυτονόητο ότι οφείλει να λέει την αλήθεια και μόνο αυτή) για «μεροληπτική μετάδοση «υπέρ της ΚΑΕ ΑΕΚ ΒΕΤSSON».

Η ΚΑΕ Προμηθέας ερμήνευσε ως «μεροληπτική» την κριτική του δημοσιογράφου, ο οποίος τί έκανε; Περιέγραψε με ευθύτητα τα διαιτητικά λάθη, που σε κάθε περίπτωση όλη η φίλαθλη Ελλάδα είδε…

Αναμένουμε πλέον την αντίδραση του ΕΣΑΚΕ, της ΕΟΚ και της ΕΡΤ, αλλά βεβαίως και των δημοσιογραφικών Ενώσεων/Συνδέσμων (ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ κλπ), και για την ανακοίνωση της ΚΑΕ Προμηθέας, αλλά και για τη λεκτική «επίθεση», που δέχθηκε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ3, στο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Ευχαριστούμε την ΚΑΕ Προμηθέας για τη φιλοξενία στην Πάτρα, αλλά οφείλουμε να επισημάνουμε, ότι με τέτοιες ανακοινώσεις «ρίχνει λάδι στη φωτιά» της πόλωσης που τεχνηέντως ή μη, κάποιοι επιθυμούν να δημιουργήσουν.

ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC