Η ΑΕΚ Betsson κατέθεσε πρόταση στην Χάποελ Χολόν για τους αγώνες της στο BCL

Η ΑΕΚ Betsson κατέθεσε πρόταση στην Χάποελ Χολόν για τους αγώνες της στο BCL

Χρήστος Τσάλτας 15:54 - 26.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:27 - 14.08.2024

Σε μια ξεχωριστή κίνηση προχώρησε η ΑΕΚ Betsson, η οποία κατέθεσε πρόταση στην Χάποελ Χολον για να φιλοξενήσει τους αγώνες της ομάδας του Ισραήλ στο BCL, λόγω της κατάστασης στη χώρα.

H κατάσταση στο Ισραήλ έχει αλλάξει τα δεδομένα και στο μπάσκετ και επηρεάζει την καθημερινότητα πολλών ομάδων. Ιδίως εκείνων που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, από το πρωτάθλημα της χώρας.

Η Χάποελ Χολόν είναι μία εξ αυτών, με την ομάδα του Γκάι Γκούντες να αναζητά έδρα για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της. Κάπου εκεί εμφανίστηκε η ΑΕΚ Betsson, με την οποία η ομάδα του Ισραήλ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις από τις αναμετρήσεις των προηγούμενων ετών στο BCL.

Η Ένωση ήρθε σε επικοινωνία με την ομάδα του Χολόν και πρότεινε ώστε τα παιχνίδια του BCL να διεξαχθούν στο κλειστό των Λιοσίων, μια πρόταση που όχι μόνο εξετάστηκε από τους Ισραηλινούς αλλά βρήκε σύμφωνο όλον τον οργανισμό, με την υπόθεση πλέον να βρίσκεται στο τελικό στάδιο και να απομένει μόνο η επικύρωση.

Η Χάποελ Χολόν έκανε νέο ξεκίνημα τη φετινή σεζόν, με τον Αμίτ Σερφ στην άκρη του πάγκου της και παίκτες όπως ο Αμινέ Νουά, ο Τζάστιν Σμιθ και ο Αχμάντ Κάρβερ να ηγούνται της προσπάθειας, μαζί με τον Σι Τζέι Χάρις που φοράει την φανέλα της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

H AEK Betsson έχει αποδείξει πολλάκις τα τελευταία χρόνια πως βρίσκεται δίπλα στους πρόσφυγες, αλλά και σε όσους έχουν ανάγες, δείχνοντας με συνέπεια το κοινωνικό της πρόσωπο. Κάτι που κάνει και τώρα, φιλοξενώντας την Χάποελ Χολόν στο «σπίτι» της στο κλειστό των Λιοσίων, για να διεξαχθεί ομαλά η σεζόν της ομάδας του Ισραήλ στο BCL.