Η ΑΕΚ επιβραβεύει τους 94 θεατές με ένα διαρκείας!
i

©InTime

Η ΑΕΚ επιβραβεύει τους 94 θεατές με ένα διαρκείας!

Sportal newsroom 17:06 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:46 - 14.08.2024

Η ΑΕΚ στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 με το Περιστέρι «έκοψε» 94 εισιτήρια και η διοίκηση αποφάσισε να τους ευχαριστήσει προσφέροντας τους από ένα διαρκείας της νέας σεζόν

Η εικόνα από τις άδειες εξέδρες στο κλειστό των Άνω Λιοσίων στο δεύτερο παιχνίδι της ΑΕΚ με το Περιστέρι αποτυπώθηκε και εισπρακτικά, καθώς «κόπηκαν» μόλις 94 εισιτήρια!

Αυτό το γεγονός έκανε αίσθηση, καθώς επρόκειτο για τη δεύτερη αναμέτρηση των playoffs για τους «κιτρινόμαυρους», που πάλεψαν και λύγισαν στη δεύτερη παράταση.

Το παιχνίδι αυτό με την ομάδα των «δυτικών προαστίων» ήταν το τελευταίο για τον «δικέφαλο» για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η διοίκηση της ΑΕΚ θέλοντας να τιμήσει τους 94 φίλους της που βρέθηκαν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, ανακοίνωσε πως θα τους δοθεί ως δώρο ένα διαρκείας για τη νέα χρονιά.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:

«H AEK BC ευχαριστεί τους 94 οπαδούς της Ομάδας μας, οι οποίοι αγόρασαν (μεμονωμένο) εισιτήριο για να παρακολουθήσουν τη δεύτερη αναμέτρηση Play Offs, AEK - Περιστέρι, στο ΣΠΙΤΙ μας, στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, και ανακοινώνει, ότι τους παραχωρεί ΔΩΡΕΑΝ εισιτήριο Διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, στο Τμήμα 10 του Γηπέδου μας.

Η Διεύθυνση του Τμήματος Εισιτηρίων της ΑΕΚ BC καλεί τους 94 φίλους της «Βασίλισσας» ν’ αποστείλουν τα στοιχεία τους και το αποδεικτικό αγοράς του εισιτηρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]».