Η απίθανη ιστορία του Κουτλουάι με την αγαπημένη του Φενέρ: «Με έπιασε ο Ομπράντοβιτς με το κινητό στα χέρια»

Η απίθανη ιστορία του Κουτλουάι με την αγαπημένη του Φενέρ: «Με έπιασε ο Ομπράντοβιτς με το κινητό στα χέρια»

Sportal newsroom 13:41 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 14.08.2024

Μια απίθανη ιστορία από την περίοδο που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αποκάλυψε ο Ιμπραχίμ Κουτλουάι, ο οποίος αγωνιούσε για το μεγάλο ντέρμπι της Φενέρμπαχτσε με την Γαλατασαράι.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Παναθηναϊκό, πίσω στο 2002, ο Ιμπραχίμ Κουτλουάι άφησε το σημάδι του, συμβάλλοντας στην κατάκτηση της Euroleague μέσα στη Μπολόνια. Σε εκείνη τη σεζόν όμως δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, με μια ενδεικτική ιστορία που αποκάλυψε ο Τούρκος παλαίμαχος άσος να είναι ενδεικτική.

Ο «Ίμπο» γύρισε το χρόνο πίσω και θυμήθηκε μια κατσάρα που έφαγε από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, για την οποία ωστόσο όπως ξεκαθάρισε δεν μετάνιωσε, κκαθώς η αγαπημένη του Φενέρμπαχτσε είχε διαλύσει την Γαλατασαράι, στο μεγάλο ντέρμπι της Τουρκίας με 6-0!

Αναφερόμενος στην ιστορία ο «Ίμπο» τόνισε: «Στις 6 Νοεμβρίου 2002, ενώ έπαιζα για τον Παναθηναϊκό, πήγαμε στην Μπασκόνια για ένα εκτός έδρας. Ήταν ανήμερα του ντέρμπι Φενερμπαχτσέ-Γαλατασαράι. Έστειλα ένα μήνυμα στον αδερφό μου πριν από το παιχνίδι λέγοντας: "Γράψε μου αν υπάρχει μπει γκολ".

Είτε στο ημίχρονο είτε πριν το παιχνίδι, μιλούσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Με έπιασε ο Ομπράντοβιτς ενώ προσπαθούσα να ελέγξω το τηλέφωνο χωρίς να το δει κανείς. Έφαγα μία κατσάδα, δεν άντεξα τις φωνές του, αλλά το ξαναέκανα. Εκείνη την ώρα, κοίταξα το τηλέφωνο, ο αδερφός μου έγραψε "Γκολ, γκολ, γκολ, γκολ". Νόμιζα ότι έστειλε κατά λάθος μήνυμα 4-5 φορές.

Επιστρέψαμε στο γήπεδο, έγινε το ματς και τελείωσε. Όταν επέστρεψα, κοίταξα το τηλέφωνο, ήταν 6-0. Άξιζε η κατσάδα που έφαγα από τον Ομπράντοβιτς».