Η απόλυτη αποθέωση στον GOAT ΛεΜπρόν Τζέιμς (vid)

ΛεΜπρόν Τζέιμς

i

© photo by Ronald Martinez / Getty Images / Ideal Images

Η απόλυτη αποθέωση στον GOAT ΛεΜπρόν Τζέιμς (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:57 - 08.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:06 - 20.08.2024

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι από τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/2) ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία του NBA. Καθολική αποθέωση στον νέο «Βασιλιά».

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ηταν έτσι κι αλλιώς «Βασιλιάς»! Τωρα ειναι και πρωτος σκορερ στην ιστορια, αφου 10'' πριν τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου της αναμέτρησης με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο Staples Center (που πλέον ονομάζεται Crypto Arena), ο σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς με ένα fadeaway σουτ έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του NBA, ξεπερνώντας τον σπουδαίο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ

Είκοσι σεζόν χρειάστηκε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, από τις πρώτες του μέρες στο Κλίβελαντ το 2003, μετά στο Μαϊάμι, πάλι πίσω στο Οχάιο και από 2018 στο Λος Άντζελες με τους Λέικερς για να φθάσει σε αυτό το απίστευτο κατόρθωμα! 

Η μέρα που ο ΛεΜπρόν έβαλε τους πρώτους του πόντους στο ΝΒΑ (vid)
NBA

10:11 - 08.02.2023

Η μέρα που ο ΛεΜπρόν έβαλε τους πρώτους του πόντους στο ΝΒΑ (vid)

Πριν από 20 χρόνια και κάτι μήνες, στην πρεμιέρα της σεζόν 2003-2004 ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έβαλε το πρώτου καλάθι στο ΝΒΑ. Και το έκανε απέναντι στους Σακραμέντο Κινγκς του Πέτζα Στογιάκοβιτς. Δείτε τα στιγμιότυπα από το ξεκίνημα μίας... απίστευτης πορείας.

Όπως καταλαβαίνετε, όλος ο πλανήτης υποκλίνεται και αποθεώνει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Αρχικά οι Λος Άντελες Λέικερς άλλαξαν το λογότυπό τους στο twitter και έβαλαν αυτό του «Βασιλιά» για να τον τιμήσουν για τους 38.390 πόντους του.

Η αποθέωση στα social media 

Ντρέιμοντ Γκριν: «Συγχαρητήρια αδελφέ μου. Είσαι ο G.O.A.T δεν ακούω τίποτα απ' αυτά που λένε»

Στεφ Κάρι: «Συγχαρητήρια. Συμβαίνουν θρυλικά πράγματα εδώ».