Η Βίρτους επικράτησε εύκολα της Τορτόνα στην επιστροφή του Πολονάρα στα παρκέ

Βίρτους Μπολόνια - Τορτόνα

i

Twitter / Virtus Bologna

Η Βίρτους επικράτησε εύκολα της Τορτόνα στην επιστροφή του Πολονάρα στα παρκέ

Νίκος Καλαμπάκας 23:06 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:33 - 14.08.2024

Ο Ακίλε Πολονάρα επέστρεψε στα παρκέ και η Βίρτους Μπολόνια επικράτησε της Τορτόνα με 99-70.

Η Βίρτους νίκησε την Τορτόνα  με 99-70 για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ιταλίας, αλλά τα ευχάριστα νέα ακούνε στο όνομα Ακίλε Πολονάρα! Η επιστροφή του παίκτη που πριν λίγες εβδομάδες έκανε χειρουργείο προκειμένου να αφαιρέσει νεόπλασμα από τους όρχεις του, γέμισε χαρά την ομάδα της Μπολόνια.

Στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα και απέδειξαν την ανωτερότητά τους από την πρώτη κιόλας περίοδο. Η Βίρτους έκλεισε το δεκάλεπτο στο + 12 (29-17) και έβαλε από νωρίς το τρένο στις... ράγες της νίκης.

Η Τορτόνα προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας ήταν τέτοια που δεν της το επέτρεψε. Η ομάδα του Μπάνκι συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και δεν άφησε στους αντιπάλους της κανένα περιθώριο, φτάνοντας στην 8η της νίκη φέτος. Το 8-2 την καθιστά πρώτη στην κατάταξη, μαζί με την Μπρέσια που είναι η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος.

Το highlight της βραδιάς ήταν η είσοδος του Ακίλε Πολονάρα στο παρκέ. Ο φόργουορντ της Βίρτους εμφανίστηκε με ξυρισμένο κεφάλι και χειροκροτήθηκε από συμπαίκτες κι αντιπάλους, αφού μέχρι πριν λίγες μέρες έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Η επάνοδός του στο άθλημα που τον ανέδειξε είναι σημάδι δύναμης και αποφασιστικότητας, κάτι που αναγνωρίστηκε απ' όλους όταν πάτησε το πόδι του στο παρκέ...