Οι Ισπανοί επανέρχονται για τον Παναθηναϊκό: «Ο κοιμώμενος γίγαντας επιστρέφει και απειλεί την Euroleague»
i

© Intime

Οι Ισπανοί επανέρχονται για τον Παναθηναϊκό: «Ο κοιμώμενος γίγαντας επιστρέφει και απειλεί την Euroleague»

Γιώργος Γαβριλάκης 15:16 - 29.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:21 - 29.07.2023

Το καλοκαιρινό project του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει 11 μεταγραφές, οι περισσότερες εξ αυτών αφορούν παίκτες από την ελίτ του μπάσκετ και λίγες ώρες μετά το αφιέρωμα της ισπανικής «As» ήρθε και η «Diario Sport» να υποκλιθεί στον πρωταθλητή του καλοκαιριού.

Το καλοκαίρι αυτό, ο Παναθηναϊκός έχει εντυπωσιάσει με τις μεταγραφικές του κινήσεις, έχει δημιουργήσει απαιτήσεις και ένα όραμα που οι φίλοι του ανυπομονούν να το δουν να μετουσιώνεται σε πράξεις και οι αντίπαλοι έχουν αρχίσει να αγχώνονται και να πιέζονται. Τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο, προς το παρόν. Διότι, αν ο κόουτς Εργκίν Αταμάν τοποθετήσει στη σωστή θέση τα κομμάτια, τότε αναμένεται οι «πράσινοι» να συνθέσουν την πιο εκρηκτική-δελεαστική ομάδα της σεζόν. 

Μετά την 11η μεταγραφή και μία από τις πιο δυναμικές κινήσεις, δηλαδή την απόκτηση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, η ισπανική εφημερίδα «As» έκανε ένα μεγάλο αφιέρωμα με επίκεντρο το εντυπωσιακό project του Παναθηναϊκού περιγράφοντας ως «Dream Team» (= «Ομάδα όνειρο») το σύνολό του. 

Ο Ηλίας Λαλιώτης αναλύει την πορεία και τα αγωνιστικά στοιχεία του Ερνανγκόμεθ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:30 - 27.07.2023

EXPLAINER Ο Ηλίας Λαλιώτης αναλύει την πορεία και τα αγωνιστικά στοιχεία του Ερνανγκόμεθ

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είναι και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού και ο Ηλίας Λαλιώτης, μέσω του Sportal «Explainer» αναλύει όσα αναμένεται να φέρει η απόκτησή του από το «τριφύλλι».

Αφού πέρασαν μερικές ώρες, ήρθε άλλο ένα μέσο από την Ιβηρική Χερσόνησο και συγκεκριμένα η «Diario Sport» για να επαναλάβει μία... υπόκλιση, κατ' αρχάς της διοίκησης της ομάδας που έβαλε το χέρι στην τσέπη για να αποκτηθεί ό,τι καλύτερο υπήρχε στην αγορά και κατ' επέκταση της ομάδας που έχει να διαχειριστεί ο Αταμάν. Στόχος; To έβδομο αστέρι στη φανέλα που «αντικατοπτρίζει» τις κατακτήσεις της Euroleague. Εκεί κοιτάει ο Παναθηναϊκός και η Sport δεν το κρύβει...

H αναφορά και το θέμα έχει τίτλο «Παναθηναϊκός, ο κοιμώμενος γίγαντας που απειλεί την Euroleague» και παρουσιάζονται οι 11 μεταγραφές, που θα γίνουν σύντομα μία... ντουζίνα (12 δηλαδή), καθώς οι «πράσινοι», όπως έχει δείξει με τον τρόπο του ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα επενδύσουν σε έναν ακόμα παίκτη. 

Όποιος είναι διαθέσιμος και ο Αταμάν ενδιαφερθεί η διοίκηση θα κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει, είτε αυτός είναι ο Σβι Μιχάιλιουκ για τον οποίο πολλά υπονοούμενα και νοούμενα έχουν υπάρξει, είτε κάποιος αντίστοιχος ανάλογων προσόντων.