Η δικαιοσύνη των ΗΠΑ ερευνά το NBA έπειτα από καταγγελία του Ice Cube

NBA

i

(Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Sportel)

Η δικαιοσύνη των ΗΠΑ ερευνά το NBA έπειτα από καταγγελία του Ice Cube

Νίκος Καλαμπάκας 16:17 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:30 - 14.08.2024

Ο γνωστός ράπερ Ice Cube προσπάθησε να κάνει δική του λίγκα 3Χ3, το NBA έβαλε τα... μέσα και τον σταμάτησε και πλέον η δικαιοσύνη των ΗΠΑ ερευνά την υπόθεση...

Δυσάρεστα νέα έφτασαν στο ΝΒΑ λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με το TMZ Sports, η λίγκα ερευνάται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά.

Το NBA φέρεται να έχει καταπνίξει ενεργά την ανάπτυξη του Big3, ενός πρωταθλήματος τρία-προς-τρία που δημιουργήθηκε από τον ράπερ Ice Cube.

Το πρωτάθλημα κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε το όνομά του και τη μόχλευση του για να εμποδίσει τους χορηγούς να συνεργαστούν με το Big3 και τις δικτυακές τηλεοράσεις να μεταδώσουν το event. Το NBA αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Οι εκπρόσωποι του Big3 πιστεύουν ότι το πρωτάθλημα έχει στοχοποιηθεί άδικα από το NBA. Εν τω μεταξύ, οι ιδιοκτήτες του NBA έχουν αποθαρρυνθεί από το να επενδύσουν στο Big3, αναφέρει το TMZ Sports.

Οι διαιτητές του NBA έχουν αποκλειστεί από το να εργάζονται και στο Big3, αναφέρει η έκθεση.

Ένα δακτυλίδι χωράει στα... παπούτσια του Γιόκιτς και αυτό είναι του γάμου του, όχι του πρωταθλητή (vid)
NBA

11:44 - 24.10.2023

Ένα δακτυλίδι χωράει στα... παπούτσια του Γιόκιτς και αυτό είναι του γάμου του, όχι του πρωταθλητή (vid)

Η πρεμιέρα του ΝΒΑ έρχεται τη μέρα που ο Νίκολα Γιόκιτς έχει επέτειο με τη σύντροφό του Νατάλια. Οι Νάγκετς ξεκινούν την κούρσα κόντρα στους Λέικερς, ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ συμπληρώνει τρία χρόνια γάμου και η συμβολική κίνηση με τη βέρα (τη δένει στα παπούτσια του) θα συνεχιστεί, ενώ εξήγησε πως «δεν μπορώ να βάλω στα κορδόνια το δακτυλίδι του πρωταθλητή», γιατί «είναι πολύ μεγάλο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί παίκτες των ομάδων του ΝΒΑ είχαν εκφράσει ενδιαφέρον να αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα στις ofseason και ίσως για αυτόν τον λόγο το ΝΒΑ προσπάθησε να κάνει... σαμποτάζ!

Επίσης, η λίγκα αποθάρρυνε κάποιους από τους ιδιοκτήτες ομάδων του ΝΒΑ από το να επενδύσουν στο όραμα του γνωστού ράπερ.