Η ΕΟΚ τίμησε τον Ντατόμε για την προσφορά του

Η ΕΟΚ τίμησε τον Ντατόμε για την προσφορά του

Sportal newsroom 00:06 - 11.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:20 - 14.08.2024

Ο Λουίτζι Ντατόμε δεν αγωνίστηκε στο τουρνουά Ακρόπολις λόγω τραυματισμού, αλλά ετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο και η Ελληνική Ομοσπονδία μιας και τον φιλοξένησε στο ΟΑΚΑ αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την παρουσία του για να υποκλιθεί στην προσφορά του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ο Λουίτζι Ντατόμε είναι η παλιά καραβάνα της Ιταλίας και ένας παίκτης που έχει... φάει τα ευρωπαϊκά γήπεδα με το κουτάλι. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, που θα ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου θα πραγματοποιήσει το φινάλε της καριέρας του. Έχει ενημερώσει ότι μετά το μεγάλο τουρνουά ότι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση. 

Έτσι, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με αφορμή την παρουσία του στο Τουρνουά Ακρόπολις, αποφάσισε να τον τιμήσει για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια. Βέβαια, ο 35χρονος φόργουορντ δεν αγωνίστηκε καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμός, αλλά βραβεύθηκε στο ΟΑΚΑ, συγκινήθηκε και χάρηκε τη στιγμή. 

Ο Αγραβάνης επιτέθηκε στον Ιτούδη με online ανάρτηση και μετά την «κατέβασε»
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

23:55 - 10.08.2023

Ο Αγραβάνης επιτέθηκε στον Ιτούδη με online ανάρτηση και μετά την «κατέβασε»

Όταν ο Δημήτρης Αγραβάνης ενημερώθηκε για την άποψη του Δημήτρη Ιτούδη που αφορούσε στην αποχώρησή του από την Εθνική ομάδα, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα θέλησε να εκφραστεί, αλλά λίγο αργότερα απέσυρε την... άποψή του.

«Τελευταίος χορός για τον Τζίτζι Ντατόμε και στο τουρνουά Aegean Ακρόπολις. Το ΟΑΚΑ χάρισε το πιο θερμό χειροκρότημα στον αρχηγό της Εθνικής Ιταλίας», έγραψε η ΕΟΚ στην αντίστοιχη ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα που ακολούθησε τη βράβευση.