Η Ευρωλίγκα κέρασε... πρόστιμο τον Ολυμπιακό
i

© Intime

Η Ευρωλίγκα κέρασε... πρόστιμο τον Ολυμπιακό

Νίκος Καλαμπάκας 17:54 - 24.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 20.08.2024

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμο για τα λέιζερ που είχαν οι οπαδοί του στον αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Πειραιώτες τιμωρήθηκαν από την Euroleague για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στον αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ρεάλ στο ΣΕΦ, σε ένα παιχνίδι που τον έφερε στην κορυφή της κατάταξης της Euroleague, όμως θα χρειαστεί να το πληρώσει λίγο... ακριβά.

Στα «χαρακώματα» Ερυθρός Αστέρας και Παρτιζάν, οι «ερυθρόλευκοι» απειλούν να μην κατέβουν στο Final 8 του Κυπέλλου
REST OF THE WORLD

16:44 - 24.01.2023

Στα «χαρακώματα» Ερυθρός Αστέρας και Παρτιζάν, οι «ερυθρόλευκοι» απειλούν να μην κατέβουν στο Final 8 του Κυπέλλου

O Ερυθρός Αστέρας είναι δυσαρεστημένος επειδή η Παρτζάν πέρυσι αποχώρησε από τα περσινά playoffs της σέρβικης λίγκας και δεν τιμωρήθηκε και πλέον υπάρχουν σκέψεις να μην κατέβει η ομάδα του Ιβάνοβιτς στο Final 8 του κυπέλλου της χώρας.

Η διοργανώτρια αρχή της κορυφαίας ευρωπαϊκής λίγκας στο μπάσκετ τιμώρησε την ομάδα του Πειραιά με πρόστιμο, αφού οι φίλοι του Ολυμπιακού συνεχώς σημάδευαν με λέιζερ τους παίκτες των Μαδριλένων.

Έτσι, η Euroleague χρέωσε την ΚΑΕ με 1000 ευρώ, αφού παρά τις συνεχόμενες συστάσεις από τα μεγάφωνα, οι οπαδοί δεν έβαλαν μυαλό και συνέχισαν να χρησιμοποιούν τα λέιζερ μέχρι το τέλος του ματς.

Για την ιστορία, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, παίζοντας συγκλονιστικά στην άμυνα και βρίσκοντας λύσεις στα δύσκολα, υπέταξε την Ρεάλ με 73-60, φτάνοντας έτσι στο 13-7 στην φετινή Euroleague, ρεκόρ που τον φέρνει στην κορυφή της λίγκας! Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη των Πειραιωτών απέναντι στη Βασίλισσα φέτος, με το 2-0 να είναι σημαντικό ενόψει της συνέχειας και κάποιας πιθανής ισοβαθμίας.