Η Γερμανία θα παίξει χωρίς τον τραυματία Φραντζ Βάγκνερ κόντρα στην Αυστραλία
i

© Fiba

Η Γερμανία θα παίξει χωρίς τον τραυματία Φραντζ Βάγκνερ κόντρα στην Αυστραλία

Γιώργος Γαβριλάκης 09:39 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:57 - 14.08.2024

Ο Φραντζ Βάγκνερ τραυματίστηκε στην πρεμιέρα στον αστράγαλο και η Γερμανία δεν θα έχει στη διάθεσή της τον σταρ των Ορλάντο Μάτζικ για το κομβικό ματς της Κυριακής (27/8, 11:30) με τους Αυστραλούς.

Στο πρώτο της ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Γερμανία δεν είχε κανένα πρόβλημα στην πορεία της μέχρι τη νίκη επί της Ιαπωνίας. Το μόνο θέμα που δημιουργήθηκε ήταν ο τραυματισμός του Φραντζ Βάγκνερ και δεν πρόκειται για αμελητέα κατάσταση. 

Ο σταρ των Ορλάντο Μάτζικ και ένας παίκτης που έχει 20+ πόντους μέσο όρο στο ΝΒΑ γύρισε τον αστράγαλό του και αυτός ο τραυματισμός του θα τον αφήσει εκτός μάχης για το παιχνίδι της Κυριακής (27/8, 11:30) κόντρα στην Αυστραλία και ανησυχία που υπάρχει στην ομάδα όλο και μεγαλώνει, διότι στο τουρνουά της Ασίας υπάρχει συγκεκριμένο όραμα για τα «πάντσερ» και αυτό αφορά την είσοδο στην τετράδα και την διεκδίκηση ενός μεταλλίου. 

Τώρα βρίσκονται λίγη ώρα πριν την έναρξη ενός πολύ σημαντικού παιχνιδιού για το Group E, που πιθανότατα θα κρίνει και την πρώτη θέση του ομίλου. Οι Αυστραλοί έδειξαν μέρος των πολλών δυνατοτήτων τους απέναντι στη Φινλανδία και τώρα εμφανίζονται με το ταλέντο τους και τη διάθεσή τους απέναντι βέβαια σε μία ομάδα που πέραν του Φραντζ Βάγκνερ διαθέτει μπόλικο ταλέντο. 

To πρόγραμμα της τρίτης μέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου
FIBA WORLD CUP

08:21 - 27.08.2023

To πρόγραμμα της τρίτης μέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Πλέον όλες οι ομάδες έχουν παίξει από ένα παιχνίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο και την Κυριακή (27/8) ξεκινάει για τους μισούς ομίλους και τις μισές ομάδες της διοργάνωσης η ώρα για το δεύτερο ματς τους - Η Αυστραλία αντιμετωπίζει τη Γερμανία στο θεωρητικά πιο δυνατό παιχνίδι της ημέρας, ενώ η Γαλλία θέλει νίκη κόντρα στην Λετονία μετά το... στραπάτσο της πρεμιέρας.

Άλλωστε ο αδελφός του και ο συμπαίκτης του στους Μάτζικ, Μο, ήταν ο πρωταγωνιστής της πρεμιέρας, ενώ ο Ντένις Σρούντερ των Τορόντο Ράπτορς και ο Ντάνιελ Τάις των Ιντιάνα Πέισερς έχουν και την εμπειρία και τα προσωπικά χαρίσματα για να αντισταθούν και να καλύψουν τα κενά. 


Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr 
Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.