To απίστευτο ταξίδι της γιαγιάς του Βιλντόζα για να δει το... καμάρι της

To απίστευτο ταξίδι της γιαγιάς του Βιλντόζα για να δει το... καμάρι της

Γιώργος Γαβριλάκης 13:12 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:20 - 20.08.2023

Μπήκε στο λεωφορείο και έκανε μία διαδρομή 22 ωρών από την Αργεντινή μέχρι τη Χιλή. Πήγε να δει το εγγόνι της, δεν του έφερε γούρι, αλλά μία αγκαλιά ήταν αρκετή για να τα ξεχάσουν και οι δύο όλα. Ο Λούκα Βιλντόζα τον τραυματισμό και η γιαγιά του την... απουσία του.

Του παιδιού της το παιδί είναι δύο φορές παιδί της. Και γι' αυτό δεν υπολόγισε την ταλαιπωρία που προβλεπόταν στο ταξίδι που οργάνωσε. 

Η γιαγιά του σταρ του Παναθηναϊκού, Λούκα Βιλντόζα, είχε να τον δει από κοντά πάνω από ένα χρόνο. Οι αθλητικές υποχρεώσεις και το πρόγραμμα του Αργεντίνου γκαρντ δεν του επέτρεψαν να πάει στο... χωριό για να δει ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα σε ετούτον τον κόσμο. Κι όταν δεν πάει ο Βιλντόζα στο χωριό, πάει το χωριό στον Βιλντόζα! 

Η 78χρονη κυρία Αντζέλικα λοιπόν, πήρε το λεωφορείο από την Αργεντινή και έφθασε μέχρι τη Χιλή, σε μία απόσταση που χρειάστηκε 22 ώρες για να διανύσει. Η εθνική ομάδα της χώρας της, με τον Βιλντόζα στο ρόστερ, αγωνιζόταν στο Σαντιάγκο για το Προ-προολυμπιακό τουρνουά. Νίκησαν του Χιλιανούς στο παιχνίδι που ο 27χρονος παίκτης του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε στο πρώτο τρίλεπτο της αναμέτρησης, αλλά μετά το τέλος του αγώνα το χαμόγελό του ήταν... τεράστιο. 

Ο Ματίας Λεσόρ του Παναθηναϊκού θα παίξει τελικά με τη Γαλλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο
FIBA WORLD CUP

10:04 - 20.08.2023

Ο Ματίας Λεσόρ του Παναθηναϊκού θα παίξει τελικά με τη Γαλλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο τραυματισμός του στον αστράγαλο τελικά ξεπεράστηκε και ο 29χρονος σέντερ του Παναθηναϊκού, Ματίας Λεσόρ, τελικά θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γαλλία. Θα ενισχύσει κι άλλο την ήδη δυνατή front line των «τρικολόρ», αλλά από την άλλη θα χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας των «πρασίνων».

Στην αγκαλιά της γιαγιά του τα ξέχασε όλα! Ακόμα και τον πόνο στον προσαγωγό που τον έθεσε εκτός ματς και ίσως εκτός του τελικού στο τουρνουά κόντρα στις Μπαχάμες. Πάντως, παρά τους αρχικούς φόβους δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία κυρίως όσον αφορά στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό. Διότι, το ματς για τη «αλμπισελέστε» με το νησί της Καραϊβικής, που ενισχύεται πλέον με τρεις σταρ του ΝΒΑ (ΝτιΑντρέ Έιτον, Μπάντι Χιλντ και Έρικ Γκόρντον), είναι κρίσιμο και πρακτικά ο Λούκα Βιλντόζα είναι απαραίτητος!