Η Κάντας Πάρκερ «υποκλίθηκε» στον Γιόκιτς μέσω του Sportal: «Κάνει τους πάντες γύρω του καλύτερους, πάντα ήμουν φαν του»

Η Κάντας Πάρκερ «υποκλίθηκε» στον Γιόκιτς μέσω του Sportal: «Κάνει τους πάντες γύρω του καλύτερους, πάντα ήμουν φαν του»

Χρήστος Τσάλτας 16:19 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:35 - 14.08.2024

Ο Νίκολα Γιόκιτς βρίσκεται στην κορυφή του ΝΒΑ, χάρη στην εκπληκτική πορεία του με τους Ντένβερ Νάγκετς και η θρύλος του WNBA, Κάντας Πάρκερ, αποθέωσε τον Joker μιλώντας στο Sportal.

Η σεζόν των Ντένβερ Νάγκετς ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Η ομάδα του Κολοράντο έφτασε στην κορυφή, για πρώτη φορά στην ιστορία της, γράφοντας χρυσή σελίδα. Σε αυτή ο Νίκολα Γιόκιτς είχε κάτι παραπάνω από έντονη παρουσία, οδηγώντας την ομάδα του από νίκη σε νίκη.

Ο Joker έπαιξε μπάσκετ πολύ υψηλού επιπέδου, ηγήθηκε σε όλη τη διάρκεια των πλέι οφ και δεν άφησε κανέναν να αμφισβητήσει την ποιότητά του. Οι εμφανίσεις του προκάλεσαν θαυμασμό σε όλο τον πλανήτη, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναγνώρισαν την ικανότητα του Σέρβου σέντερ να μετατρέπει τους συμπαίκτες του σε νικητές.

Ανάμεσα στους θαυμαστές του Γιόκιτς σε όλο τον κόσμο βρίσκεται και η Κάντας Πάρκερ. Η θρύλος του WNBA που αγωνίζεται στις Λας Βέγκας Έισις έβγαλε το καπέλο στον Σέρβο σέντερ για τα κατορθώματά του, εστιάζοντας σε μια μοναδική του ικανότητα: να κάνει καλύτερους τους συμπαίκτες του.

«Πάντα ήμουν φαν του Γιόκιτς. Η ικανότητά του να βρίσκει το καλύτερο σουτ είναι το καλύτερο στοιχείο στο παιχνίδι του. Είναι πολύ εντυπωσιακό το γεγονός ότι δίνει την εντύπωση στην άμυνα να καθορίσει τον ρυθμό και εκείνος πάντα κάνει τη σωστή επιλογή. Όταν παίζεις με κάποιον σαν αυτόν πρέπει να δουλέψεις πολύ σκληρά για να πάρεις τη μπάλα και αυτό είναι απόδειξη ότι κάνει τους πάντες γύρω του καλύτερους», εξήγησε η Πάρκερ στο Sportal, όμως δεν έμεινε εκεί.

Η έμπειρη σέντερ εστίασε στους συμπαίκτες που είχε τη φετινή σεζόν, αλλά και στην ικανότητα να βγαίνουν μπροστά σε κρίσιμες στιγμές. Κάτι που έγινε ουκ ολίγες φορές μέσα στη σεζόν.

Νίκολα Γιόκιτς φτιαγμένος από... χρυσό: Προκαλεί «ζάλη» το net worth του MVP των πρωταθλητών Νάγκετς
NBA

12:21 - 14.06.2023

Νίκολα Γιόκιτς φτιαγμένος από... χρυσό: Προκαλεί «ζάλη» το net worth του MVP των πρωταθλητών Νάγκετς

Οι Ντένβερ Νάγκετς έφτασαν στην κορυφή του ΝΒΑ, με τον Νίκολα Γιόκιτς να βάζει την υπογραφή του και παράλληλα να «εκτοξεύει» την ήδη ανεβασμένη αξία του στο αθλητικό χρηματιστήριο.

«Έχει πολύ καλούς συμπαίκτες, τον Μάρεϊ, τον Κάλντγουελ-Πόουπ που πέτυχε τρίποντα, τον Γκόρντον», είπε, όμως και πάλι στάθηκε στην παρουσία του Νίκολα Γιόκιτς ως απόλυτη σημείο αναφοράς των Νάγκετς.

«Αλλά όταν έχεις έναν τέτοιο παίκτη που μπορεί να δημιουργήσει, να πάρει ριμπάουντ, να τρέξει το γήπεδο, για πρώτη φορά ένας παίκτης ήταν πρώτος σε όλες τις σχετικές λίστες και ήταν κάτι αξιοσημείωτο. Το να πάρει το πρωτάθλημα αποτυπώνει την αξία του».

Μετά την μεγάλη επιτυχία του ιδίου αλλά και της ομάδας του στους τελικούς του ΝΒΑ άνοιξε πάλι μια κουβέντα που δεν κλείνει ποτέ. Σε αυτή πλέον πρωταγωνιστής είναι ο Σέρβος. «Είναι ο Νίκολα Γιόκιτς ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή;», είναι το ερώτημα.

Η Πάρκερ με την εμπειρία που διαθέτει δεν άφησε το ερώτημα αναπάντητο, βάζοντας την κουβέντα σε μια διαφορετική βάση.

«Είναι κάπως αστείο γιατί η κουβέντα αυτή πάντα ανοίγει όταν κάποιος πετυχαίνει πράγματα. Δεν έχουμε μιλήσει για τον Στεφ Κάρι, που κέρδισε βραβείο MVP τελικών και είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες -αν όχι ο καλύτερος στο ΝΒΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει πως «είμαι από εκείνες που πιστεύουν ότι δεν πρέπει να αφήνεις τα αποτελέσματα να καθορίζουν την κουβέντα αυτή. Ο Τζοέλ (Εμπίιντ) είναι σπουδαίος, είναι σε μια σπουδαία κατάσταση όπως και ο Γιόκιτς. Χωρίς αμφιβολία είναι ένας από τους κορυφαίους».