Η κοπέλα του Ερναγκόμεθ ήταν το «κλειδί» για τη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα
i

©SS Instagram

Η κοπέλα του Ερναγκόμεθ ήταν το «κλειδί» για τη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:19 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:55 - 14.08.2024

Η Νικόλ Τραβιέζα Μόλα που γεννήθηκε στην καταλανική πρωτεύουσα, υπόσχεση για το ισπανικό padel, έχει σχέση με τον Ουίλι Ερναγκόμεθ που μόλις υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα και ίσως να ήταν βασικός παράγοντας για την άφιξή του.

Πολλοί έχουν εκπλαγεί που ο Ουίλι Ερνανγκόμεθ, ο οποίος στο παρελθόν ήταν στην ακαδημία νέων της Ρεάλ Μαδρίτης και που πάντα έδειχνε ισχυρή υποστήριξη για τη «βσίλισσα», κατέληξε να υπογράψει στη Μπαρτσελόνα, η οποία ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα (13/7) την μεταγραφή του για τρία χρόνια. 

Ο ταλαντούχος σέντερ και MVP του Eurobasket που κατέκτησε τη Ισπανία στο Βερολίνο, το 2022, γεννημένος στη Μαδρίτη πριν από 29 χρόνια και μεγαλωμένος στις ακαδημίες της Ρεάλ, επιστρέφει στην πατρίδα του, αλλά η Βασίλισσα δεν είναι η νέα του ομάδα.

Ο λόγος έχει όνομα και επίθετο, Νικόλ Τραβιέζα Μόλα. Αυτή η επαγγελματίας παίκτρια του τένις είναι η κοπέλα του Ουίλι από πέρυσι και είναι από τη Βαρκελώνη, όπου γεννήθηκε μόλις πριν από 24 χρόνια. Η Νικόλ είναι αυτή τη στιγμή το νούμερο 80 στην παγκόσμια κατάταξη των γυναικών padel, όπου είναι σύντροφος με την Κριστίν Καρασκόζα

Η Καρασκόζα είναι influencer, όπου έχει περισσότερους από 90.000 ακόλουθους στο Instagram. Τυχαίνει την Πέμπτη (13/7), ο Ερναγκόμεθ να είναι διπλά χαρούμενος, γιατί στην επιβεβαίωση της μεταγραφής του με τη Μπαρτσελόνα έρχονται και τα γενέθλια της Νικόλ, την οποία έχει συγχαρεί στο Twitter... και το έχει κάνει στα καταλανικά! 

Ο Ερνανγκόμεθ λοιπόν, επιστρέφει για να αλλάξει αρκετές από τις ισορροπίες στην Euroleague και θα τις άλλαζε όπου κι αν επέλεγε να αγωνιστεί. Ο Παναθηναϊκός ήταν μία από τις κεντρικές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωσή του και παρακολούθησαν την πορεία του που κατέληξε στη Βαρκελώνη. 

Με την Μπαρτσελόνα πάντως, ο πρώην παίκτης των Πέλικανς, αλλά και των Χόρνετς και των Νικς, No 35 στο Draft του 2015, που έχει παίξει τρεις χρονιές στα πρώιμα χρόνια του με την πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης (2013-2016) εντάσσεται υπό τις οδηγίες του Ρότζερ Γκριμάου και το παιχνίδι της «Μπάρτσα» θα περιστρέφεται γύρω από αυτόν. 

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Στο ΝΒΑ, από το 2016 έως το 2023 έπαιξε σε 344 αγώνες (τους 48 ως μέλος της πρώτης πεντάδας των εκάστοτε ομάδων του) και είχε συνολικά 7,3 πόντους και 5,8 ριμπάουντ μέσο όρο. Αν ήθελε να συνεχίσει στον «μαγικό πλανήτη» αργά ή γρήγορα θα έβρισκε θέση και συμβόλαιο. Δεν θα έβρισκε όμως, τον ρόλο που επιθυμούσε. Αυτόν που του έδωσαν οι «μπλαουγκράνα» και πλέον το σενάριο έχει αυτόν πρωταγωνιστή στο παιχνίδι της νέας του ομάδας.

Tags: