Η Μονακό συνεχίζει να τρολάρει τον Ολυμπιακό!

Μάικ Τζέιμς

i

© Intime

Η Μονακό συνεχίζει να τρολάρει τον Ολυμπιακό!

Νίκος Καλαμπάκας 23:03 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:11 - 14.08.2024

Με αφορμή ένα tweet φίλου της Μονακό που αναρωτήθηκε γιατί δεν αγωνίστηκε ο Κέμπα Ουόκερ κόντρα στη Σεντ Κεντέν, η Μονακό θυμήθηκε ξανά την... καλοκαιρινή περιπέτεια του Μάικ Τζέιμς με τον Ολυμπιακό.

Η Μονακό σε κάθε ευκαιρία τρολάρει τον Ολυμπιακό και το ίδιο έκανε και στον αγώνα του γαλλικού πρωταθλήματος κόντρα στη Σεντ Κεντέν.

Μερικές καταστάσεις δεν ξεπερνιούνται ποτέ και η Μονακό μάλλον θα κάνει καιρό να ξεχάσει το 27-2 της 3ης περιόδου του ημιτελικού του Final 4 κόντρα στον Ολυμπιακό.

Εκείνο το απόγευμα στο Κάουνας, οι Πειραιώτες είχαν υποχρεώσει τους Μονεγάσκους στη χειρότερη περίοδο ομάδας από καταβολής Final 4.

Συγκεκριμένα, το σκορ του αγώνα στο ημίχρονο ήταν 41-29 υπέρ της γαλλικής ομάδας, όμως έπειτα από μια μπασκετική πανδαισία από πλευράς Ολυμπιακού, στο 30' το ταμπλό έγραφε 56-43 υπέρ των Πειραιωτών.

Αυτό μάλλον οι Γάλλοι το θυμούνται ακόμα και σε κάθε ευκαιρία φροντίζουν να... πειράζουν τους Πειραιώτες με ποσταρίσματα στο twitter.

Αφού λοιπόν στον αγώνα των ΗΠΑ με τη Γερμανία έκαναν ανάρτηση για το πόσο γήγορο ήταν το παιχνίδι, συγκρίνοντάς το με την ταχύτητα των φίλων του Ολυμπιακού όταν έβλεπαν μια είδηση σχετικά με τον Μάικ Τζέιμς και τους ερυθρόλευκους, την Τρίτη 26/9 «χτύπησαν» ξανά, με αφορμή ένα ποστ για τον Κέμπα Ουόκερ.

Συγκεκριμένα, χρήστης του twitter αναρωτήθηκε γιατί το νέο αστέρι της ομάδας, Κέμπα Ουόκερ δεν αγωνίστηκε στο ματς με την Σεντε Κεντέν και ο άνθρωπος που χειρίζεται τις αναρτήσεις στα social media απάντησε ότι «Του ζητήσαμε να σβήσει όλα τα σχόλια των φίλων του Ολυμπιακού στα social media μας και χρειάζεται χρόνο».

Ο αθλητισμός πάνω απ' όλα είναι υγεία και το καλαμπούρι είναι βασικό συστατικό για την καλή ζωή, οπότε εκεί στο Πριγκιπάτο μάλλον έχουν πιάσει το νόημα...

Tags: