Επιθετικό τρολάρισμα Μονακό σε οπαδούς του Ολυμπιακού: «Πιο γρήγοροι σε αναρτήσεις για τον Τζέιμς και από το ΗΠΑ-Γερμανία»

Μάικ Τζέιμς

i

© photo by Christina Pahnke / Getty Images / Ideal Images

Επιθετικό τρολάρισμα Μονακό σε οπαδούς του Ολυμπιακού: «Πιο γρήγοροι σε αναρτήσεις για τον Τζέιμς και από το ΗΠΑ-Γερμανία»

Νίκος Καλαμπάκας 16:49 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:38 - 14.08.2024

Η Μονακό... τρολάρει τους φίλους του Ολυμπιακού με αφορμή το παιχνίδι των ΗΠΑ με τη Γερμανία για το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Το όνομα του Μάικ Τζέιμς είχε μονοπωλήσει το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον τον Αύγουστο, αφού ο γκαρντ της Μονακό είχε συνδεθεί με τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα να γίνει για πολλές μέρες πρώτο trend στο ελληνικό twitter.

Οι μέρες κυλούσαν, τα σενάρια έδιναν και έπαιρναν και οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά κοιμόντουσαν και ξυπνούσαν με το μυαλό στο κινητό τους, αφού άπαντες περίμεναν την ημέρα που θα δουν ότι ο δεινός σκόρερ των Γάλλων, έπιασε λιμάνι.

Αυτό τελικά δεν συνέβη ποτέ αφού η Μονακό αποφάσισε να μην αφήσει τον παίκτη να υπογράψει σε άλλη ομάδα κι έτσι οι Πειραιώτες είναι ακόμα στο ψάξιμο ενός γκαρντ που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά.

Κάπως έτσι φτάσαμε στις 8 Σεπτεμβρίου και την ώρα που ο Ολυμπιακός βρίσκεται ακόμα σε αναζήτηση γκαρντ, η Μονακό παρακολουθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο και τον αγώνα των ΗΠΑ με τη Γερμανία! Μάλιστα, είναι τέτοια η εξέλιξη του αγώνα που έδωσε έμπνευση στους Μονεγάσκους οι οποίοι αποφάσισαν να... τρολάρουν τους οπαδούς της ελληνικής ομάδας: 

«Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε τι είναι πιο γρήγορο: Ο αγώνας των ΗΠΑ με τη Γερμανία ή οι φίλοι του Ολυμπιακού όποτε κάνουμε μια ανάρτηση για τον Μάικ Τζέιμς», αναφέρουν στο twitter τους οι Μονεγάσκοι!

Και πώς να φύγει! Ο Μάικ Τζέιμς σε φιλικό της Μονακό έπαιξε 35 λεπτά και έβαλε 37 πόντους!
EUROLEAGUE

22:59 - 06.09.2023

Και πώς να φύγει! Ο Μάικ Τζέιμς σε φιλικό της Μονακό έπαιξε 35 λεπτά και έβαλε 37 πόντους!

Υπεραπαραίτητος από την περίοδο της προετοιμασίας είναι για τη Μονακό ο Μάικ Τζέιμς, καθώς σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Τόφας αγωνίστηκε 35 λεπτά και σκόραρε 37 πόντους!

Το σίριαλ Τζέιμς - Ολυμπιακός κράτησε τρεις εβδομάδες, μέχρι να πάρει θέση ο σύλλογος στον οποίο ανήκει ο παίκτης, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τίθεται θέμα παραχώρησής του. 

Ο Τζέιμς είχε προσεγγίσει τους Πειραιώτες και είχε προταθεί από μόνος του όταν έγινε γνωστό ότι στην ομάδα του θα αγωνίζεται φέτος και ο Κέμπα Ουόκερ. Ο Ολυμπιακός είδε ζεστά την περίπτωσή του αφού η αξία του είναι δεδομένη, όμως για να καταλήξει το φλερτ σε... γάμο, έπρεπε ο παίκτης να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του. Αυτό τελικά δεν συνέβη κι έτσι ο Τζέιμς παρέμεινε στην ομάδα του μέχρι το τέλος της σεζόν, όταν και θα τελειώσει το συμβόλαιό του!