Επιβεβαίωση Sportal: Η Μπρεογκάν ανακοίνωσε τη λύση συμβολαίου με τον Αγραβάνη!

Επιβεβαίωση Sportal: Η Μπρεογκάν ανακοίνωσε τη λύση συμβολαίου με τον Αγραβάνη!

Γιάννης Πάλλας 19:26 - 10.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:49 - 14.08.2024

Είναι επίσημο πλέον ο Δημήτρης Αγραβάνης είναι ελεύθερος από την Μπρεογκάν

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sportal για τον Δημήτρη Αγραβάνη, καθώς η Μπρεογκάν ανακοίνωσε επίσημα πλέον την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον διεθνή πάουερ φόργουορντ!

Ο Ισπανικός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση την Τρίτη (10/10), όπου ενημέρωσε για την από κοινού λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών μετά από έναν μόνο μήνα συνεργασίας.

Το πρόωρο τέλος της συνεργασίας των δυο πλευρών, οφείλεται στον τραυματισμό (αποκόλληση δεξιού προσαγωγού) του 29χρονου πάουερ φόργουορντ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης γι’ αυτό τον λόγο θα χρειαστεί να μείνει περίπου δυο μήνες εκτός δράσης. Μάλιστα, είναι πιθανό να χρειαστεί και χειρουργική επέμβαση για να ξεπεραστεί οριστικά το πρόβλημα.

Σε πρώτη φάση φαίνεται ότι θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας στην Αθήνα άμεσα, καθώς επιστρέφει την Πέμπτη (12/10) στην Ελλάδα και ανάλογα με το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα θα πράξει στη συνέχεια. 

Ο Δημήτρης Αγραβάνης αγωνίστηκε μόλις 6 λεπτά με τη φανέλα της Μπρεογκάν, έχοντας 2 πόντους με 1/2 σουτ εντός πεδιάς στο μοναδικό παιχνίδι που πρόλαβε να πατήσει παρκέ.