Η νέα πρόκληση του Αταμάν στον Παναθηναϊκό υπό τους ήχους του «Ανάβεις φωτιές» (vid)

Εργκίν Αταμάν

i

© Vaggelis Stolis

Η νέα πρόκληση του Αταμάν στον Παναθηναϊκό υπό τους ήχους του «Ανάβεις φωτιές» (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 19:11 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:12 - 14.08.2024

Ο Εργκίν Αταμάν είναι ένα από τα πρόσωπα του καλοκαιριού στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και η Euroleague του ετοίμασε ένα χιουμοριστικό βιντεάκι με αφορμή τη media day του Παναθηναϊκού.

Ο Εργκίν Αταμάν είναι ένας κόουτς που μπορεί να δώσει με μια του κίνηση πολλές ειδήσεις. Δυναμικός και εκκεντρικός χαρακτήρας, νικητής στη νοοτροπία και με μεγάλη αυτοπεποίθηση, ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού μαγνητίζει τα φλας απάνω του!

Το φετινό καλοκαίρι ήταν μεταβατικό για τους πράσινους. Έπειτα από μια κακή σεζόν, το «αφεντικό» της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να ρίξει πολλά χρήματα προκειμένου να επαναφέρει το «τριφύλλι» στο τοπ επίπεδο.

Πρωτομάστορας της προσπάθειας αυτής, είναι ο νέος προπονητής της ομάδας, Εργκίν Αταμάν.

Ο Τούρκος κόουτς που κατέκτησε δύο ευρωλίγκες με την Εφές, θα επιχειρήσει να δώσει ξανά στη νέα του ομάδα τη... χαμένη της ταυτότητα και όπως είναι φυσικό η Euroleague κάνει σε κάθε ευκαιρία focus πάνω του.

Την Τρίτη 26/9 ο Παναθηναϊκός είχε την καθιερωμένη media day του πριν την έναρξη της σεζόν και ο Αταμάν είχε την τιμητική του.

Με μουσική υπόκρουση το «ανάβεις φωτιές», η διοργανώτρια Αρχή πόσταρε ένα βιντεάκι του στα social media της.

Η λεζάντα που το συνοδεύει αναφέρει «Μια νέα πρόκληση για τον κόουτς Αταμάν», ενώ στο βίντεο αναγράφεται « Η ιστορία ενός Τούρκου άνδρα στην Ελλάδα ξεκινά».

Όπως είναι φυσικό τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο νέος του προπονητής, αναμένεται να απασχολήσουν φέτος αρκετά την Euroleague. Η φιλοδοξία των  πρασίνων είναι να επιστρέψουν στο κορυφαίο επίπεδο και όλα τα φλας είναι στραμμένα πάνω τους...

Tags: