Η Παρτιζάν φοβάται ότι 3000 εισιτήρια κατέληξαν σε οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα
i

Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Παπαπέτρου / © Intime

Η Παρτιζάν φοβάται ότι 3000 εισιτήρια κατέληξαν σε οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα

Sportal newsroom 18:48 - 06.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:17 - 20.08.2024

Οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα ίσως να έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς της ομάδας του με την Παρτιζάν για τη 12η αγωνιστική της Euroleague.

Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας κοντράρονται την Πέμπτη 8/12 στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Euroleague και δημοσιεύματα στη Σερβία αναφέρουν ότι 3000 εισιτήρια μπορεί να έχουν πέσει σε «ερυθρόλευκα» χέρια.

Ο Τρίσταν Βούκσεβιτς επιστρέφει στην Ισπανία
LIGA ENDESA

18:46 - 25.11.2022

Ο Τρίσταν Βούκσεβιτς επιστρέφει στην Ισπανία

Ο 19χρονος φόργουορντ, γιος του Ντούσαν Βούκσεβιτς και πολίτης του κόσμου, γεννήθηκε στην Ιταλία και μεγάλωσε μεταξύ Σερβίας-Ελλάδας-Σουηδίας. Το καλοκαίρι έφυγε από τη Μαδρίτη και τη Ρεάλ για την Παρτιζάν και τώρα επιστρέφει στην Ιβηρική χερσόνησο…

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει ανακοινώσει sold out για τον αγώνα, αφού οι φίλοι της έσπευσαν να προμηθευτούν από ένα «μαγικό χαρτάκι» και να βοηθήσουν τους παίκτες της Παρτιζάν να πάρουν τη νίκη.

Στη σύσκεψη ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι, άνθρωποι της ομάδας ανέφεραν ότι στο γήπεδό ίσως να βρεθούν και 3000 φίλοι των αντιπάλων, αφού κυκλοφόρησαν αντίστοιχα εισιτήρια στην αγορά, χωρίς να γνωρίζει κανείς που έχουν καταλήξει.

Αρχικά είχε αποφασιστεί να επιτραπεί η μετακίνηση οπαδών, αφού το επίπεδο 400 θα ήταν ανοιχτό για αυτούς. Ωστόσο τελικά η ιδέα δεν προχώρησε υπό το φόβο επεισοδίων, όμως πλέον υπάρχουν φόβοι ότι οι σκληροπυρηνικοί φίλοι των φιλοξενούμενων ίσως και να βρεθούν στην έδρα της Παρτιζάν.

Να σημειωθεί ότι πριν λίγες μέρες οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί σε ματς της Αδριατικής λίγκας και το παιχνίδι είχε διακοπεί λόγω σοβαρών επεισοδίων.