H Παρτιζάν θα τιμωρήσει τον Λεσόρ για την επίθεση στον Πετρούσεφ
i

Sportal

H Παρτιζάν θα τιμωρήσει τον Λεσόρ για την επίθεση στον Πετρούσεφ

Νίκος Καλαμπάκας 18:48 - 14.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:53 - 14.08.2024

Ο αγώνας της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα για την Αδριατική λίγκα ολοκληρώθηκε με επίθεση του Λεσόρ στον Πετρούσεφ, γεγονός που «θορύβησε» τη διοίκηση των «ασπρόμαυρων».

Η Παρτιζάν έκανε μια φοβερή ανατροπή κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και πήρε τη νίκη στο ντέρμπι της Αδριατικής Λίγκας, όμως ο αγώνας μετά τη λήξη του σημαδεύτηκε από την αψιμαχία του Λεσόρ με τον Πετρούσεφ, που κατέληξε σε χειροδικία. 

Συγκεκριμένα, μετά την κόρνα της λήξης κι ενώ οι δύο παίκτες βρίσκονταν στο κέντρο του γηπέδου, ο Γάλλος σέντερ της Παρτιζάν κατευθύνθηκε προς τον αντίπαλό του. Αρχικά τον έσπρωξε, ενώ στη συνέχεια κατάφερε να του περάσει και μια γροθιά στο πρόσωπο. 

Άμεσα μπήκαν στη μέση οι συμπαίκτες τους να τους χωρίσουν, ενώ και ο κόουτς των νικητών, Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατευθύνθηκε προς τον παίκτη του προκειμένου να τον χαλαρώσει. 

Μια μέρα αργότερα, η Παρτιζάν πήρε θέση για το συμβάν και προανήγγειλε την τιμωρία του παίκτη της. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Σέρβοι στην ανακοίνωσή τους ο Λεσόρ θα τιμωρηθεί σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας, όμως δεν αναφέρεται ποιος είναι αυτός: 

«Το συμβάν ανάμεσα στον Ματίας Λεσόρ και τον Φιλίπ Πετρούσεφ ήταν ένα από αυτά που μπορούν να γίνουν σε έναν αγωνιστικό χώρο, ωστόσο πιστεύουμε ότι η συμπεριφορά του αθλητή μας ήταν ανάρμοστη. Ό,τι κι αν συμβαίνει, οι παίκτες της Παρτίζαν δεν πρέπει να αντιδρούν έτσι. Η ομάδα, θα τιμωρήσει τον αθλητή Ματίας Λεσόρ σύμφωνα με τους εσωτερικούς κανονισμούς που έχουν υπογραφεί απ' όλους τους αθλητές μας και θα κάνει ό,τι χρειάζεται ώστε να μη συμβεί ξανά τέτοιο περιστατικό, είτε υπάρχει πρόκληση, είτε όχι», τονίζουν από την Παρτιζάν.